Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
25.03.2024

Ένοπλος άνοιξε σήμερα πυρ σε σταθμό του τραμ στην Ουτρέχτη

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε ενώ άγνωστος είναι μέχρι αυτή την ώρα ο ακριβής αριθμός των ανθρώπων που τραυματίστηκαν.
Ένοπλος άνοιξε σήμερα πυρ σε σταθμό του τραμ στην Ουτρέχτη

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε από σφαίρες σήμερα στην Ουτρέχτη, μεταδίδει ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων.Άγνωστος είναι μέχρι αυτή την ώρα ο ακριβής αριθμός των ανθρώπων που τραυματίστηκαν όταν ένοπλος αγνώστων στοιχείων άνοιξε σήμερα πυρ σε σταθμό του τραμ στην Ουτρέχτη. 

Οι αρχές δεν αποκλείουν τρομοκρατικά κίνητρα κι έχουν ενισχύσει τα μέτρα ασφαλείας σε όλη την περιοχή, όπου έσπευσαν αστυνομικά ελικόπτερα κι ασθενοφόρα, όπως και μονάδες της αντιτρομοκρατικής. Ολλανδικά μέσα αναφέρουν ότι έχει υποβληθεί αίτημα να στηθεί επί τόπου μία μονάδα παροχής πρώτων βοηθειών, ενώ αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στον τοπικό ραδιοτηλεοπτικό σταθμό RTV Utrecht ότι άκουσε τους πυροβολισμούς και στη συνέχεια είδε στο έδαφος μια γυναίκα να φωνάζει «δεν έχω κάνει τίποτα». Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης έχει διαφύγει με αυτοκίνητο.

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Μαρκ Ρούτε, χαρακτήρισε την κατάσταση ανησυχητική ενώ διέκοψε τις συνομιλίες για σχηματισμό κυβέρνησης και παρακολουθεί τις εξελίξεις. Το ολλανδικό ραδιόφωνο μετέδωσε πως τα μέτρα ασφαλείας έχουν αυξηθεί στην έδρα της κυβέρνησης στη Χάγη. «Πυροβολισμοί ρίχθηκαν μέσα σ’ ένα τραμ και άνθρωποι τραυματίσθηκαν. Ελικόπτερα βρίσκονται επιτόπου και δεν έχουν γίνει συλλήψεις», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Γιούστ Λανσάγκε. Η αστυνομία δεν ήταν αμέσως σε θέση να κάνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες ούτε να δώσει πληροφορίες για την κατάσταση των τραυματιών. 

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.