Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
29.03.2024

Ταξιδεύοντας την Ελλάδα με το Views of Greece

Το υποδειγματικό site αυθεντικού ταξιδιωτικού (φωτο)ρεπορτάζ ανανεώθηκε και συνεχίζει ακάθεκτο.
Ταξιδεύοντας την Ελλάδα με το Views of Greece

Τίποτε δεν τους σταματά! Ο Θοδωρής Αθανασιάδης και η Ζερμαίν Αλεξάκη, (μέλη της  Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας) συνεχίζουν, μέσα στους πιο δύσκολους καιρούς να κάνουν πραγματικό, ασυμβίβαστο τουριστικό (φωτο)ρεπορτάζ εδώ και δεκαετίες. Που σημαίνει οτι πίσω απο τις λέξεις τους δεν θα βρει ποτέ κανείς τίποτε πέρα από την πραγματικότητα. Ούτε μικροσυμφέροντα, ούτε τις -απαραίτητες πολλές φορές για την επιβίωση σε ένα δύσκολο και δαπανηρό επάγγελμα- κρυφές διαφημίσεις. Ο,τι έχουν δημοσιεύσει, είτε με το ονοματεπώνυμό τους, είτε ως Views of Greece  είναι από πρώτο χέρι, διπλοτσεκαρισμένο και απολύτως αντικειμενικό, όσο απαιτητικό κι αν ειναι αυτό. Για να το πούμε με δυο λόγια: Δεν υπάρχει αναγνώστης που να ακολούθησε τις συμβουλές τους για ενα ταξίδι ή μια εκδρομή και να το έχει μετανιώσει.

Ομως δεν ειναι μόνο τα κείμενα (που η πάροδος του χρόνου συχνά διαβρώνει). Τα αμέτρητα ταξίδια τους ανά την Ελλάδα, σε όλες τις εποχές του χρόνου, τους βοήθησαν να δημιουργήσουν μια τεράστια Photo Bank με φωτογραφίες υψηλής ποιότητας και μεγάλης ακρίβειας. Δεν είναι υπερβολή να πει κανείς οτι δεν υπάρχει χωριό ή παραλία της Ελλάδας που να λείπει από τη φωτοθήκη τους.

Αυτήν τη φωτοθήκη παρουσιάζουν τώρα στο ανανεωμένο τους site www.viewsofgreece.com και μας καλούν να Ζήσουμε ξανά την Ελλάδα μέσα από τη βιωματική τους αφήγηση και την ιδιαίτερη φωτογραφική τους ματιά.

Ο Θοδωρής Αθανασιάδης και η Ζερμαίν Αλεξάκη έχουν συνεργαστεί με τις μεγαλύτερες εφημερίδες και περιοδικά (ΤΑ ΝΕΑ, Ελευθεροτυπία, Εθνος, Εφημερίδα των Συντακτών, Ταχυδρόμος, Γαιόραμα, 4 Τροχοί είναι μερικα από αυτά και τώρα διατηρούν το site Views of Greece. Επίσης έχουν εκδώσει δύο εμβληματικούς Ταξιδιωτικούς Οδηγούς, «Ζήστε στα ομορφότερα ορεινά χωριά της Ελλάδας» (2 τόμοι).
 

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.