Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
19.04.2024

Το Danceteria καλεί τον Ady Toledano στο Spinster!

Την Παρασκευή 6 Ιουλίου με ελεύθερη είσοδο.
Το Danceteria καλεί τον Ady Toledano στο Spinster!

Το Danceteria μετρώντας ήδη 6 σεζόν πορείας στους χώρους του six d.o.g.s. και την επιτυχημένη πρεμιέρα του στο Βερολίνο, βγαίνει ξανά εκτός των τειχών που όλοι το αγαπήσαμε για ένα καλοκαιρινό session στο Spinster, την Παρασκευή 6 Ιουλίου, ελεύθερη είσοδο! Μαζί του φέρνει σαν καλεσμένο τον Ady Toledano (Aaja Recs) από το Βερολίνο για πρώτη φορά στην Αθήνα. Το line up συμπληρώνουν ο ιδρυτής και resident dj του Danceteria, ClubKid και ο Ισραηλινός dj με έδρα πλέον την Αθήνα, Roi Poingi. 

O Ady Toledano σε λίγα λόγια:

Με έδρα το Βερολίνο, ο Ισραηλινός dj και παραγωγός Ady Toledano θεωρεί τον εαυτό του πρώτιστα μουσικό συλλέκτη. Το ταξίδι του στη μουσική ξεκίνησε το 2008 όταν ακόμα σε νεαρή ηλικία άρχισε να εργάζεται σε δισκοπωλεία του Τελ Αβίβ. Τότε ήταν που ξεκίνησε κι η ενασχόλησή του με το djing.
Το ταλέντο του να αναμιγνύει διαφορετικά είδη και μουσικές εποχές στα dj set του τον έφερε στην προσοχή μερικών από τα καλύτερα club και πάρτι του Βερολίνου, όπως τα Tresor, About Blank, Cocktail d’Amore και πρόσφατα το Carry Nation (NYC).

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.