Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
19.04.2024

Το 13 Reasons Why και η ιταλική κωμωδία Bianca θα σας κρατήσουν μπροστά στην TV σας σήμερα

Τι να δείτε στην τηλεόραση την Τρίτη 22/05.
Το 13 Reasons Why και η ιταλική κωμωδία Bianca θα σας κρατήσουν μπροστά στην TV σας σήμερα

Πριν την Prime Time Ζώνη

ΕΡΤ2
07:00 Ο ΑΝΥΠΟΦΟΡΟΣ ΧΕΝΡΙ
Ο Χένρι ξέρει πως είναι προορισμένος να γίνει μεγάλο αστέρι, απλώς δεν είναι σίγουρος πώς και πότε! Η μαμά του και ο μπαμπάς του τον αγαπούν πάρα πολύ, απλώς θα ήθελαν να μη συμπεριφέρεται τόσο σαν μωρό. (HORRID HENRY) Κινούμενα σχέδια – Υποκατηγορία : ΠΑΙΔΙΚΑ-NEANIKA Κατάλληλο για όλους

MEGA
10:20 Μονάχους Μονάχους (Ε)
Ελληνική σειρά. Η Δάφνη και η Ναταλία είναι αχώριστες φίλες, παρ’ όλες τις διαφορές του χαρακτήρα τους. Η Ναταλία είναι φωτογράφος μόδας – μια χαλαρή, ακατάστατη, χαρούμενη και αυτάρκης ζωντοχήρα. Η Δάφνη έχει μια μπουτίκ με παλιά ρούχα και είναι νευρωτική, εξαρτημένη από οποιονδήποτε βρίσκεται δίπλα της, λάτρης της καθαριότητας μέχρι υστερίας και με μια αφόρητη μανία για τάξη. Έτσι, όταν βλέπει κάποια στιγμή τον άντρα της να φορά ένα τσαλακωμένο κοστούμι, δεν διστάζει να το σιδερώσει και μαζί να σιδερώσει και τον ίδιο. Το αποτέλεσμα είναι βέβαια να την πετάξει έξω από το σπίτι. Τότε, η Δάφνη καταφεύγει στη φίλη της, τη Ναταλία, για να την φιλοξενήσει προσωρινά. «Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού» όμως, όπως λέει μια παροιμία. Το σίγουρο παραμένει ότι η ιδιόρρυθμη αυτή συγκατοίκηση έχει ως αποτέλεσμα πολλά ευτράπελα. Πρωταγωνιστούν: Άννα Παναγιωτοπούλου, Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρήγας Αξελός, Αντώνης Λουδάρος, Ευδοκία Πλατή, Βίκυ Μπάρκα. Σενάριο: Αλέξης Καλλίτσης. Σκηνοθεσία: Πάνος Κούτρας

ΣΚΑΪ
15:00 Power Of Love
Ψυχαγωγική εκπομπή. Ένα ανατρεπτικό show όπου 6 άνδρες και 6 γυναίκες, προσπαθούν να βρουν το κατάλληλο ταίρι με το οποίο θα μπορούσαν να ζήσουν για πάντα μαζί. Σε ένα σπίτι, οι δύο ομάδες φιλοξενούνται σε ξεχωριστούς χώρους. Μέσα από την ψηφοφορία του κοινού θα αναδεικνύονται οι δημοφιλείς παίκτες της εβδομάδας ενώ τα άτομα που θα αποχωρούν θα προκύπτουν από τις ψήφους των παικτών. Παρουσιάζει η Μαρία Μπακοδήμου.

NOVA Life
15:00 AMERICA’S GOT TALENT 12
Talent show – Επεισόδιο 18: Σε μία από τις πιο διάσημες εκπομπές της Αμερικής, άνθρωποι όλων των ηλικιών παρουσιάζουν το ταλέντο τους στην κριτική επιτροπή που αποτελείται από τους: Σάιμον Κάουελ, Μελ Μπι, Χάιντι Κλουμ και Χάουι Μαντέλ. Παρουσιάζει η Τάιρα Μπανκς.

OTE TV History HD
12:30 Η ημέρα μου
Ντοκιμαντέρ: Μια μέρα στη ζωή του Αντώνη, ενός μαθητή της πρώτης Λυκείου που μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στο σχολείο και την φροντίδα των ζώων της οικογένειας. Ένα μάθημα ανθρωπιάς, αξιοπρέπειας και ελπίδας, μέσα από τα απλά λόγια ενός παιδιού.
Σκηνοθεσία: Το Λύκειο της Αλικιανού

Οι αγώνες της ημέρας

03:00
COSMOTE SPORT 4 HD
Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς – Χιούστον Ρόκετς
NBA Playoffs
09:30
Eurosport 2
Παγκόσμιο πρωτάθλημα αυτοκινήτων τουρισμού
Zandvoort, Netherlands
11:00
Eurosport 1
Ρολάν Γκαρός
13:00
Eurosport 2
Ρολάν Γκαρός
13:00
Eurosport 1
Παγκόσμιο πρωτάθλημα αυτοκινήτων τουρισμού
Zandvoort, Netherlands
14:00
Eurosport 1
Ρολάν Γκαρός
17:30
Eurosport 2
Ρολάν Γκαρός
17:30
Eurosport 1
Παγκόσμιο πρωτάθλημα αυτοκινήτων τουρισμού
Zandvoort, Netherlands
18:30
Eurosport 1
Ρολάν Γκαρός
21:30
COSMOTE SPORT 2 HD
Χόλσταϊν Κίελ – Βόλφσμπουργκ
Bundesliga – Μπαράζ
22:00
Eurosport 1
Montreal Impact – Los Angeles Galaxy
MLS

Prime Time

STAR
22:00 Το Δαχτυλίδι Της Φωτιάς
Περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας 2013. (Full HD) . Όταν λεγεώνες τρομακτικών πλασμάτων – γνωστά ως Καϊτζού – αρχίζουν να εφορμούν από τη θάλασσα, ξεκινά ένας πόλεμος, που θα στοιχίσει εκατομμύρια ζωές και θα εξαντλήσει τους πόρους της ανθρωπότητας. Προκειμένου να ανταπεξέλθουν οι άνθρωποι στις επιθέσεις των γιγαντιαίων Καϊτζού, κατασκεύασαν ένα ειδικό όπλο: ογκώδη ρομπότ – τα Γιάγκερ – τα οποία ελέγχονται ταυτόχρονα από δύο πιλότους, των οποίων οι εγκέφαλοι είναι συνδεδεμένοι με μία γέφυρα νευρώνων. Όμως, ακόμα και τα Γιάγκερ αποδεικνύονται λίγα μπροστά στη μήνη των Καϊτζού. Λίγο πριν την οριστική ήττα, οι δυνάμεις, που προασπίζονται το ανθρώπινο είδος, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να στραφούν σε δύο μάλλον απίθανους ήρωες – έναν ξεπεσμένο πρώην πιλότο και μια άπειρη δόκιμη. Οι δυο τους θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να πλοηγήσουν ένα θρυλικό και φαινομενικά ξεπερασμένο Γιάγκερ από το παρελθόν. Αυτοί οι δύο θα κληθούν να προστατέψουν την ανθρωπότητα, καθώς είναι η τελευταία της ελπίδα. Σκηνοθεσία: Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο Παίζουν: Τσάρλι Χάναμ, Ντιέγκο Κλάτενχοφ, Ίντρις Έλμπα

ΣΚΑΪ
21:00 Survivor
Ψυχαγωγική εκπομπή. To αυθεντικό ριάλιτι επιβίωσης που έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης την περασμένη σεζόν επιστρέφει ανανεωμένο. 24 παίκτες, δύο ομάδες είναι έτοιμες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για να επιβιώσουν στις παραλίες του Άγιου Δομήνικου. Από αυτές τις δύο ομάδες μόνο ένας διαγωνιζόμενος θα είναι αυτός που θα επιβιώσει στο τέλος και θα είναι ο νικητής που θα λάβει το μεγάλο έπαθλο. Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο εξωτικό νησί οι διαγωνιζόμενοι θα συμμετέχουν σε απαιτητικά παιχνίδια και δοκιμασίες, με αποτέλεσμα να δοκιμαστούν όχι μόνο οι σωματικές αντοχές τους αλλά και οι ψυχικές ώστε να διασφαλίσουν μια θέση στο παιχνίδι. Με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες το κοινό θα είναι σε θέση να παρακολουθεί τους διαγωνιζόμενους σε κάθε τους κίνηση, στην προσπάθειά τους να ξεπεράσουν τα εμπόδια και τους συμπαίκτες τους, για να φτάσουν στον έναν και μοναδικό SURVIVOR. Παρουσίαση: Σάκης Τανιμανίδης

EPSILON
21:45 Άγιος Με Το Ζόρι
Αμερικάνικη ταινία. Κωμωδία. Έτος: 2011. Ο Νταν είναι ο κορυφαίος πάστορας στην εκκλησία της Τρίτης Χιλιετίας. Για πολλούς είναι πνευματικός ηγέτης, είδωλο, σχεδόν άγιος! Οταν κατά λάθος σκοτώνει κάποιον από τους πιστούς, προσπαθεί να καλύψει τα ίχνη ώστε κανείς να μην μάθει το παράπτωμα του. Mε τους: Πίρς Μπρόσναν, Τζένιφερ Κόνελι, Έντ Χάρις, Μαρίσα Τομέι. Σκηνοθεσία Τζόρτζ Ράτλιφ. Διάρκεια: 87′.

NOVA Cinema 1 HD
22:00 Ο ΣΤΟΧΟΣ
Αληθινή ιστορία, Πρεμιέρα
Τσεχοσλοβακία, 1942. Δύο μέλη της Αντίστασης φτάνουν στην Πράγα με αποστολή να σκοτώσουν τον πιο επικίνδυνο άνδρα του Γ’ Ράιχ: τον αδίστακτο Ράινχαρντ Χάιντριχ, πρωτοστάτη της ‘Τελικής Λύσης’.

OTE TV Cinema 2 HD
22:00 Bianca
Μαύρη Κωμωδία: Ο Μικέλε είναι ένας νευρωτικός καθηγητής, που ανακατεύεται συνεχώς στις ζωές των άλλων. Όταν λοιπόν, άνθρωποι αρχίζουν να εξαφανίζονται από το σχολείο, η αστυνομία έχει κάθε λόγο να τον θεωρεί ύποπτο.

NETFLIX

13 Reasons Why
Σειρά: Γιατί η Χάνα Μπέικερ αφαίρεσε την ίδια της την ζωή; Όλοι της οι συμμαθητές έχουν μυστικά… και η αλήθεια πρόκειται να βγει στο φως.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.