Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
25.04.2024

Περάστε ένα περιπετειώδες βράδυ βλέποντας το “Resident evil: To τελευταίο κεφάλαιο” και το “The Patriarch”

Tι να δείτε στη τηλεόραση τη Δευτέρα 14/5
Περάστε ένα περιπετειώδες βράδυ βλέποντας το “Resident evil: To τελευταίο κεφάλαιο” και το “The Patriarch”

5 Πριν την Prime Time Ζώνη

ANT1

18:00 STILL STANDING

Τηλεπαιχνίδι. Ενας βασικός παίκτης, δέκα αντίπαλοι, έως και 30.000 ευρώ το έπαθλο και ένας νικητής, ο τελευταίος ‘επιζών’. Mία μοναδική δοκιμασία γνώσεων, αυτοσυγκέντρωσης και ψυχραιμίας.

STAR

16:00 Shopping Star

Τηλεπαιχνίδι. Πέντε γυναίκες έχουν στη διάθεσή τους συγκεκριμένο χρόνο και ‘budget’, προκειμένου να υπηρετήσουν στιλιστικά το θέμα που τους έχει δοθεί και να συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία. Παρουσιάστρια και ‘ειδικός μόδας’ η Βίκυ Καγιά.

MEGA

13:55 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ (Ε)

Κοινωνική σειρά – Επ. 260. Η Λένα, θεωρώντας πως έχει το πάνω χέρι στον εκβιασμό, παραιτείται από τη θέση της γραμματέως και ετοιμάζεται να πάει στο ραντεβού με τον Δημήτρη. Η Φαίη και ο Σταύρος ζουν το όνειρο και ετοιμάζονται να παντρευτούν.

ΝOVA 1 HD

15:35 ΑΓΓΕΛΟΙ

Ρομαντική κομεντί. Κατηγορούμενη για ένα έγκλημα που δε διέπραξε, η 17χρονη Λους μπαίνει σε ένα αναμορφωτήριο και γνωρίζει δύο μυστηριώδεις νέους, με τους οποίους τη συνδέει κάτι παράξενο και ιδιαίτερα δυνατό…

ΟΤΕ CINEMA 1 HD

15:00 The Chronicles of Narnia: the Lion, the Witch and the Wardrobe

Τέσσερα αδέλφια ανακαλύπτουν σε ένα βρετανικό πύργο μια μαγική ντουλάπα που τους οδηγεί στην παραμυθένια χώρα της Νάρνια και βοηθούν το λιοντάρι Ασλάν να πολεμήσει μια κακιά βασίλισσα-μάγισσα, η οποία θέλει να επιβάλλει αιώνιο ψύχος. Από τη σειρά των βιβλίων του Κλάιβ Λιούις.

Οι αγώνες της ημέρας

12:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP Masters Internazionali BNL d’Italia

16:30 ΕΡΤ2 Περιστέρι – Εθνική παλαιμάχων Φιλικός αγώνας

19:00 ΕΡΤ3 Ποτάισα Τούρντα – ΑΕΚ Challenge Cup – 1ος τελικός

21:00 FOX Sports Cubs – Braves MLB

21:45 COSMOTE SPORT 8 HD Βενέτσια – Κρεμόνα Serie A – Playoffs

21:45 Novasports 2HD Φούλαμ – Ντέρμπι Championship – Playoffs ανόδου

00:00 Eurosport 1 Γύρος της Καλιφόρνια

04:00 COSMOTE SPORT 4 HD Χιούστον Ρόκετς – Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς NBA Playoffs

Prime Time

ΑΝΤ1

00:15 ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ

Η σάτιρα στα καλύτερά της. Ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, για 11η χρονιά το Ράδιο Αρβύλα έρχεται να καυτηριάσει την πολιτική – και όχι μόνο – επικαιρότητα. Με τους: Αντώνη Κανάκη, Γιάννη Σερβετά, Στάθη Παναγιωτόπουλο, Χρήστο Κιούση.

STAR

22:10 UNSTOPPABLE

Ενας βετεράνος μηχανικός κι ένας νεαρός προϊστάμενος αμαξοστοιχίας συνεργάζονται για να σταματήσουν την ξέφρενη πορεία ενός ακυβέρνητου τρένου, που μεταφέρει θανατηφόρες τοξικές ουσίες.

ΣΚΑΪ

01:30 Η ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ

Τα άδυτα… της διαιτησίας και του αθλητισμού αποκαλύπτονται από τη μακροβιότερη εκπομπή διαλόγου της ελληνικής τηλεόρασης με καλεσμένους από το χώρο του αθλητισμού, της δημοσιογραφίας και της πολιτικής.

ΟΤΕ CINEMA 2 HD

22:00 THE PATRIARCH

∆ύο αγροτικές οικογένειες Μαορί, οι Mahanas και οι Poatas είναι ορκισµένοι εχθροί και εµπορικοί αντίπαλοι. Ο 14χρονος Simeon Mahana – ο µικρότερος γιος της οικογένειας – αναζητά συµµάχους ενάντια στον τυπολάτρη οπισθοδροµικό παππού του, Tamihana. Και καθώς ο Simeon σταδιακά ανακαλύπτει την αλήθεια πίσω από τη βεντέτα ρισκάρει το µέλλον του, αλλά και την οργανωµένη δοµή της κοινωνίας που ζει.

NOVA 3 HD

22:4O RESIDENT EVIL: TO ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Η Αλις αναγκάζεται να επιστρέψει στο Ρακούν Σίτι, στο μέρος που ξεκίνησαν όλα, όπου η αμείλικτη Umbrella Corporation συγκεντρώνει στρατιές ζόμπι για το τελικό χτύπημα εναντίον της ανθρωπότητας…

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.