Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
25.03.2024

Έρχεται το ΜΠΙΤ ΠΑΖΑΑΡ στον κήπο του Bracket!

Την Κυριακή 13 Μαίου, το παζάρι βινυλίων που επιμελείται ο Ζώης Χαλκιόπουλος, επιστρέφει για την καλοκαιρινή σεζόν στην πρώτη του Outdoor / Tropical έκδοση.
Έρχεται το ΜΠΙΤ ΠΑΖΑΑΡ στον κήπο του Bracket!

Το ΜΠΙΤ ΠΑΖΑΑΡ στον κήπο ( )!

Την Κυριακή 13 Μαίου, το παζάρι βινυλίων που επιμελείται ο Ζώης Χαλκιόπουλος, κατά κόσμον Mr.Z επιστρέφει για την καλοκαιρινή σεζόν στην πρώτη του Outdoor / Tropical έκδοση.
Πιστό στις αρχές του και αυτή την φορά το ΜΠΙΤ ΠΑΖΑΑΡ φιλοξενεί ιδιώτες και συλλέκτες οι οποίοι διαθέτουν προς πώληση βινύλια πολλών και διαφορετικών μουσικών ειδών.
Από Rock, Pop, Soul, Jazz, Funk μέχρι Hip Hop και Electronica. Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι και στήνουμε μια υπαίθρια μίνι γιορτή γι’αυτό σε έναν νέο φανταστικό χώρο – bar και τον πανέμορφο 200τμ κήπο του, γεμάτο βλάστηση, στο κέντρο της Αθήνας. Στο Bracket ( ), στον Κεραμεικό.

Χιλιάδες βινύλια στην λιακάδα μαζί με μουσικές απο φίλους DJs που θα σπινάρουν για εμάς. Απο τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, με σωστό καφέ, refreshments, αλκοόλ και δυνατό μενού Brunch – φαγητού απο τον chef Panagiotis Thanos. Δημιουργώντας έτσι το ιδανικό πακέτο πραγμάτων που συνθέτουν την φεστιβαλική διάθεση του all day ΜΠΙΤ ΠΑΖΑΑΡ. Απο το diggin στο party. Ξεκινώντας από την Κυριακάτικη βόλτα. Γιατί οι δίσκοι είναι απλά η αφορμή.

DJs Line Up:
Mr.Z / Fanis Jazz / Dfold / Pene (Thanasis Besinis) / Lucas the 3rd (Lucas Savidis) / George Kampouris / SoulSeduction Diggin’Deeper /Spaced Cowboy / DiscoJuice (Mouzakis Mouzakis)

ΜΠΙΤ ΠΑΖΑΑΡ / Παζάρι Βινυλίου
Κυριακή 13 Μαίου
Ώρες λειτουργίας 10:00πμ – 22:00μμ
Bracket ( ) Θερμοπυλών 41, Κεραμεικός

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.