Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
20.04.2024

Δείτε το «RailedRoad Tigers» και την «Απίστευτη ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον» για ένα όμορφο βράδυ Πέμπτης

Τι να δείτε στην τηλεόραση την Πέμπτη 03/05.
Δείτε το «RailedRoad Tigers» και την «Απίστευτη ιστορία του Μπέντζαμιν Μπάτον» για ένα όμορφο βράδυ Πέμπτης

5 Πριν την Prime Τime Ζώνη

ΑΝΤ1

15:00 Ρουκ Ζουκ

Καθημερινό τηλεπαιχνίδι, με την Ζέτα Μακρυπούλια. Το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, από τα πλέον αγαπημένα τηλεπαιχνίδια στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, επιστρέφει για 2η σεζόν στον ANT1. Μετά από σχεδόν 20 χρόνια, το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ, αγκαλιάστηκε αμέσως από το τηλεοπτικό κοινό και θα είναι κοντά μας και φέτος με περισσότερες και πιο fun «ρουκζουκοστιγμές».Ας θυμηθούμε ξανά τη διαδικασία του τηλεπαιχνιδιού: Το κάθε επεισόδιο αποτελείται από 3 γύρους και τον τελικό στους οποίους συμμετέχουν 2 ομάδες των 5 ατόμων. Η μία εξ αυτών είναι η νικήτρια ομάδα του αμέσως προηγούμενου επεισοδίου ενώ η άλλη είναι πρωτοεμφανιζόμενη. Η νικήτρια ομάδα των 3ων πρώτων γύρων, ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ Classic, ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ Παντομίμα, ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ Classic Double, περνάει στον Τελικό Γύρο και εξασφαλίζει τη συμμετοχή της στο αμέσως επόμενο επεισόδιο. H Ζέτα Μακρυπούλια δίνει το σύνθημα «ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ» και εμείς ετοιμαζόμαστε να απολαύσουμε το πιο αγαπημένο και «παρεΐστικο» τηλεπαιχνίδι, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Project Manager: Γιάννης Μπίτσικας Σκηνοθεσία: Θάνος Γκομόζιας Αρχισυνταξία: Λίτα Μπούτση. Οργάνωση Παραγωγής: Αντώνης Μάτσος

ΜΕGA

16:30 Ευτυχισμένοι Μαζί (Ε)

Ελληνική σειρά .Επεισόδιο: 10. Έκτακτη συμμετοχή: Παύλος Ορκόπουλος. Με τη βοήθεια της Λαμπρινής, ο Νίκος εγκαθίσταται κανονικά μέσα στο σπίτι της οικογένειας! Η Λαμπρινή θέτει σε εφαρμογή ένα ακόμη από τα γνωστά κόλπα της για να διώξει τον Γεράσιμο από το σπίτι μέσα στη νύχτα, έτσι ώστε Νίκος και Χριστίνα να μείνουν μόνοι! Την παράσταση όμως, κλέβει ο Μένιος που με τον δικό του τρόπο θα πολεμήσει για να κερδίσει την καρδιά της Λαμπρινής. Πρωταγωνιστούν: Χρύσα Ρώπα, Σάκης Μπουλάς, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Αγγελική Λάμπρη, Θωμαΐς Ανδρούτσου, Θανάσης Κουρλαμπάς, Αντώνης Κρόμπας και ο Γιάννης Βογιατζής Διασκευή Σεναρίου: Αλέξανδρος Ρήγας, Μάνος Ψιστάκης Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος Εκτέλεση Παραγωγής: JK Productions

ΕPSILON TV

14:45 Style Rules

Η Βίκυ Μπουζούνη, ο Διονύσης Πάνος και η Νίκη Πετρουλάκη παρουσιάζουν την εκπομπή STYLE-RULES. Μια εβδομαδιαία lifestyle εκπομπή που προάγει την ελληνική μόδα, προβάλλοντας τις ομορφιές της χώρας μας. Μας δείχνει πως να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και να βελτιώσουμε τη ζωή μας μέσα από συμβουλές ομορφιάς, γυμναστικής, υγιεινής διατροφής και στιλ. Πρόσωπα από το χώρο της τέχνης και του αθλητισμού θα φιλοξενούνται στην εκπομπή.

OTE TV CINEMA 1

10:10 Railroad Tigers

Στην Κίνα του 1941, ένας εργάτης στην κατασκευή σιδηροδρομικής γραμμής και μια ετερόκλητη ομάδα επαναστατών θα στήσουν ενέδρα σε ένα στρατιωτικό τρένο γεμάτο προμήθειες και θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον ισχυρό στρατό των Ιαπώνων. (2016)

Νova Cinema 3 TV

19:20 Θάρρος ή αλήθεια

Μια έφηβη μαθήτρια παίρνει μέρος σε ένα φαινομενικά αθώο διαδικτυακό παιχνίδι. Κι ενώ στην αρχή μοιάζει συναρπαστικό, γρήγορα εξελίσσεται σε εφιάλτη με έναν και μοναδικό τρόπο διαφυγής: τη νίκη.

Οι αγώνες της ημέρας

11:00

Eurosport 1 Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομάδων, Halmstad Sweden

12:50

FOX Sports Bulldogs – Broncos NRL

15:00

Eurosport 1 Παγκόσμιο πρωτάθλημα SHEFFIELD, UNITED KINGDOM

17:00

Eurosport 2 Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομάδων, Halmstad Sweden

18:00

Eurosport 1 Γύρος του Γιόρκσιρ

19:00

ΕΡΤ 2 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Volley League 1ος τελικός

20:00

Eurosport 2 Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομάδων, Halmstad Sweden

21:00

Eurosport 1 Παγκόσμιο πρωτάθλημα SHEFFIELD, UNITED KINGDOM

21:00

FOX Sports Premier League

22:05

COSMOTE SPORT 2 HD Ζάλτσμπουργκ – Μαρσέιγ EUROPA LEAGUE – ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

22:05

COSMOTE SPORT 1 HD Ατλέτικο Μαδρίτης – Άρσεναλ EUROPA LEAGUE – ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ 

01:00

COSMOTE SPORT 4 HD Τορόντο Ράπτορς – Κλίβελαντ Καβαλίερς NBA PLAYOFFS

02:00

FOX Sports Penguins – Capitals NHL – STANLEY CUP PLAYOFFS

Prime Time

STAR

21:00 ΜasterChef 2

Στο ΜasterChef 2, οι τρεις κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θα σταθούν απέναντι στους διαγωνιζόμενους, θα κρίνουν την προσπάθεια και τις τεχνικές και θα αναδείξουν τον νικητή των 50.000 ευρώ.

Nova Cinema 2 HD

22:00 Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΜΠΑΤΟΝ

Η απίστευτη ιστορία ενός άνδρα που δεν μπορεί να σταματήσει το χρόνο και, όσο περνά ο καιρός, αντί να γερνάει γίνεται πιο νέος… Η ταινία προτάθηκε για δεκατρία Οσκαρ και απέσπασε τα τρία εξ αυτών.

OTE CINEMA 4

00:00 The Sinner

Ο Χάρι αποκαλύπτει ένα φοβερό μυστικό της Cora, το οποίο αλλάζει τα πάντα και θα δώσει μια νέα τροπή στην έρευνα. Την ίδια στιγμή, ο Mason αποφασίζει να πάρει προσωπικά τον έλεγχο της κατάστασης.

Νetflix

DEAR WHITE PEOPLE – SEASON 2

Η ταινία ‘Dear White People’ μας έμαθε την Tessa Thompson και γι’ αυτό θα την ευχαριστούμε για πάντα. Η σειρά που βασίστηκε στην ταινία ωστόσο δια χειρός των ορίτζιναλ δημιουργών, ανέπτυξε τις θεματικές του φιλμ σε τέτοιον βαθμό που όχι μόνο δικαιολόγησε την ύπαρξή της, αλλά μας έχει να περιμένουμε με ανυπομονησία τον 2ο γύρο.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.