Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
28.03.2024

Συνεχίζεται η καλοκαιρία την Κυριακή 15/4

Δεν μας πτοούν λίγα σύννεφα.
Συνεχίζεται η καλοκαιρία την Κυριακή 15/4

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων τοπικού χαρακτήρα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες κυρίως στα δυτικά και σημαντική υποχώρηση των συγκεντρώσεων σκόνης στην ατμόσφαιρα, περιμένουμε την Κυριακή 15 Απριλίου 2018. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη, ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες οπότε και θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι οποίες παροδικά θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις, πυκνότερες από το μεσημέρι και μετά. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα ενδέχεται να είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. Η θερμοκρασία στην πόλη θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 24 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 27, στην Ήπειρο από 11 έως 30 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 15 έως 33 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 29 και στα νησιά του Αιγαίου από 12 έως 27 βαθμούς, αλλά στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στις βόρειες ακτές της Κρήτης οι μέγιστες θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 5 έως 7 μποφόρ. Ωστόσο, στην έξοδο του Πατραϊκού, στα νοτιότερα τμήματα του Ιονίου, στη θάλασσα των Κυθήρων και στα θαλάσσια τμήματα νότια της Πελοποννήσου το ανατολικό βορειοανατολικό ρεύμα αναμένεται να ενισχυθεί τοπικά στα επίπεδα των 8 και πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά και των 9 μποφόρ.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.