Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
15.03.2024

Οι ΝΟΝ και το PIXI παρουσιάζουν το πρώτο Afterlife event στην Ελλάδα

Σάββατο 21 Απριλίου στο Passport Kerameikos.
Οι ΝΟΝ και το PIXI παρουσιάζουν το πρώτο Afterlife event στην Ελλάδα

Το εμβληματικό event που ταξιδεύει σε επιλεκτικά σημεία του πλανήτη έρχεται για πρώτη φορά στην χώρα μας. Βαρκελώνη, Λονδίνο, Μεξικό σίτι, Μπουένος Αιρες, Ιμπιζα είναι μερικές από τις πόλεις που φιλοξένησαν το Afterlife και τη σκυτάλη παίρνει τώρα η Αθήνα. 

Όντας στο απόγειο της καριέρας τους, οι Tale of Us επινόησαν το Afterlife. Μια οδύσσεια στη σφαίρα της συνείδησης. Μέσω της σχολαστικής μουσικής επιμέλειας και μιας πιο πειραματικής και συναυλιακής προσέγγισης, το Afterlife κατάφερε να αναζωογονήσει ηχητικά την Ίμπιζα.  Η δισκογραφική που συνοδεύει το εν λόγω πρότζεκτ είναι από τις πλέον επίκαιρες σήμερα , διαμορφώνοντας νέα τάση στον χώρο.

Χαρακτηρισμένο από συναρπαστικά ηχητικά τοπία και πλούσιους ρυθμούς, τόσο οι κριτικοί όσο και η club κουλτούρα στο σύνολό της αποθέωσαν το concept και τα lineups που περιλαμβάνουν ονόματα όπως Recondite, Nina Kraviz, Dixon, Ame, Mind Against, Vaal, Mano Le Tough και πολλούς άλλους.

 Σήμερα, οι Afterlife βραδιές είναι από τις πιο καταξιώμενες και πρωτοποριακές στον χώρο του clubbing παγκοσμίως.

Το Σάββατο 21 Απριλίου, το Afterlife κάνει στάση για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στο Passport Kerameikos στην Αθήνα.

Line Up

TALE OF US

To ντουέτο των Tale Of Us αποτελείται από τους Ιταλούς βιρτουόζους με έδρα το Βερολίνο, Matteo Milleri και Carmine Conte. Βρίσκονται στην ελίτ της techno τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα. Έχουν καταφέρει να πραγματοποιήσουν dj sets σε μερικά από τα μεγαλύτερα stages του κόσμου, όπως Coachella, Secret Solstice, Time Warp, ενώ η εμφάνισή τους στο φεστιβάλ Nuit Sonores θεωρείται μια από τις κορυφαίες στιγμές του Boiler Room με περισσότερες από 2,5 εκατ. προβολές στο YouTube.

Αποτελούν το μεγαλύτερο όνομα της Ιταλικής σκηνής σήμερα, με κομμάτια, όπως το “Another Earth” που θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα ηλεκτρονικά κομμάτια των τελευταίων ετών. Οι εντυπωσιακές τους παραγωγές έχουν κυκλοφορήσει σε labels όπως R&S, Visionquest, Minus κ.α.

Afterlife. Το δικό τους label party.
Το καλοκαίρι του 2016  ξεκίνησαν για πρώτη φορά το δικό τους εβδομαδιαίο πάρτι στην Ίμπιζα και συγκεκριμένα στο Space. Το “Aftelife” (όπως λέγεται και το label τους) είναι πλέον, ένα από τα πιο επιτυχημένα concepts της σεζόν στο νησί με σταθερούς guests, όπως Dixon, Recondite, Âme, Marcel Dettman, DJ Harvey και Mind Against.

Με μια πολύπλευρη εστίαση, οι Tale of Us καταφέρνουν να σπάσουν τα συναισθηματικά όρια, φέρνοντας ονειροπόληση και δέος σε πολλαπλά επίπεδα.

ÂME Live

Σε ένα είδος που φαινομενικά έχει εμμονές με το παρελθόν, οι Âme κοιτούν σταθερά προς το μέλλον της dance μουσικής. Οδηγούμενοι προς την συνεχή εξέλιξη από τότε που ξεκίνησαν να δημιουργούν μουσική το 2011, το Γερμανικό ντουέτο των Frank Wiedemann και Kristian Beyer έχει προκαλέσει τις προσδοκίες των clubbers με την μοναδικά  συναισθηματική μουσική τους. Σήμερα, 17 χρόνια μετά το ξεκίνημα της πλούσιας καριέρας τους, η βαθιά κατανόηση του τοπίου στον χώρο του clubbing σε συνδυασμό με τις δυνάμεις του καθενός επιτρέπει στους Âme να παραμένουν καινοτόμοι. Ως βασικοί συμμετέχοντες στο label της Innervisions μαζί με τον Dixon, το δίδυμο συνεχίζει να διαμορφώνει το μέλλον της house με πρoσεκτικά επιλεγμένες κυκλοφορίες και live events. Αρνούμενοι να παραχωρήσουν το προβάδισμα ή να υποκύψουν σε κάποιο συμβιβασμό κόντρα στα απαιτητικά τους πρότυπα, οι Âme παραμένουν στην πρώτη γραμμή της ηλεκτρονικής μουσικής.

HUNTER/GAME

Το κλειδί στην μουσική των Hunter/Game είναι η ισσοροπία. Μεγαλώνοντας στο Μιλάνο, ξεκίνησαν τα δικά τους πάρτι, “Just This”, το 2010, σε μυστικές τοποθεσίες διάσπαρτες μέσα στην πόλη που δεν άργησε να μετατραπεί σε υποχρεωτική στάση για κάθε περιοδεύοντα καλλιτέχνη της ηλεκτρονικής μουσικής. Η αναγνώριση και η επιτυχία δεν άργησε να έρθει για τις βραδιές των Hunter/Game, από τα πρώτα shows που εστίαζαν σε ανερχόμενα – εκείνη την εποχή – τοπικά ονόματα όπως Mind Against και Tale of Us μέχρι την μεγάλη καταξίωση και καταλεσμένους όπως Dixon, Seth Troxler, Koze, Tennis και πολλούς άλλους. Το concept πάρτι τους Just This καθιερώθηκε στην Ελλάδα από το PIXI το 2015 με παραγωγές σε ξεχωριστούς χώρους & καλεσμένους τους: Roman Fluegel, Mind Against, Pisetzky. Οι κυκλοφορίες σε labels όπως Innervisions, Rumours, Last Night on Earth, My Favourite Robot, Hot Creations, Dynamic και Kompakt κατάφεραν να προσελκύσουν ακόμη περισσότερους φίλους των πλούσιων, deep grooved ηχοτοπίων τους. Το 2015 ξεκίνησαν το δικό τους label βινυλίου, με όνομα – τι άλλο – “Just This” και την διανομή να πραγματοποιείται από την Kompakt.

TIJANA T

Η Tijana T αποτελεί μια διακεκριμένη φιγούρα στη μουσική σκηνή του Βελιγραδίου, μια χαρισματική παρουσία κι ένα από τα σπάνια ταλέντα της Σερβίας, με διεθνή φήμη. Πρόκειται για την κινητήρια δύναμη της dance σκηνής στη χώρα της, έχοντας φιλοξενήσει σε δικά της πάρτι ονόματα όπως Ben Klock, Nina Kraviz, Redshape, Black Madonna και πολλούς άλλους, ενώ έχει κερδίσει τον σεβασμό και την αναγνώριση για τα μηνιαία μαραθώνια σετ στο 20/44 του Βελιγραδίου. Διαθέτει μια μοναδική αίσθηση του χώρου και γνωρίζει πολύ καλά πώς να βρίσκεται στο επίκεντρο, κερδίζοντας το κοινό με τα γεμάτα ενέργεια σετ της. Οι ικανότητές της ως DJ την έχουν φέρει στην πρώτη γραμμή του χώρου, με αποκορύφωμα την εμφάνιση στο περίφημο Berghain/Panoramabar του Βερολίνου και το πρώτο της Boiler Room session. Λίγες γυναίκες έχουν καταφέρει να έχουν τόσο μεγάλο αντίκτυπο στον χώρο της House και Techno σκηνής όσο η Tijana T.  Στην τελευταία της εμφάνιση στο Reworks Festival στην Θεσσαλονίκη διακρίθηκε και πλέον βρίσκεται στις καρδιές και του Ελληνικού κοινού.

Πληροφορίες/ Εισιτήρια

NON & PIXI Present Afterlife Athens

Passport Keramikos

Εισιτήρια

1η Εκδοση / Early Bird

Regular : 23 Ευρώ Περιορισμενος αριθμός 500 εισιτήρια

2η Εκδοση

Regular: 28 Ευρώ Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων 800 εισιτήρια

3η Εκδοση & Πόρτα

Regular: 35 Ευρώ Περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων 700 εισιτήρια

Πληροφορίες σχετικά με VIP εισιτήρια και κρατήσεις θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ticket Link: https://www.ticketmaster.gr/showEventInfo.html?idEvent=2003980

Πωλήσεις επίσης σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη και πανελλαδικά μέσω των καταστήματων Γερμανός & Cosmote.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.