Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
18.04.2024

Εντυπωσίασε η επίδειξη μόδας τους Jean Paul Gaultier στο Μουσείο Μπενάκη

Μια λαμπερή βραδιά πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 με μεγάλη επιτυχία στο Μουσείο Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού.
Εντυπωσίασε η επίδειξη μόδας τους Jean Paul Gaultier στο Μουσείο Μπενάκη

 Πρόκειται για την επίδειξη μόδας του κορυφαίου Γάλλου σχεδιαστή Jean Paul Gaultier ο οποίος επέλεξε το Μουσείο Μπενάκη για να παρουσιάσει τις δημιουργίες του με αναφορές στην Ελλάδα και τον πολιτισμό της, ενώ παράλληλα ζήτησε η όλη εκδήλωση να έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα με στόχο την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος.

Ανταποκρινόμενο στη γενναιόδωρη προσφορά του Jean Paul Gaultier για πρώτη φορά στην ιστορία του, το Μουσείο Μπενάκη  φιλοξένησε στις αίθουσες του μια τέτοια εκδήλωση-αφιέρωμα στο έργο του πρωτοποριακού σχεδιαστή.

Με την καλλιτεχνική υπογραφή του ίδιου του δημιουργού, στις αίθουσες του πρώτου ορόφου του νεοκλασικού κτηρίου της οδού Κουμπάρη, και σε διάλογο με τις αυθεντικές συλλογές και φορεσιές, παρέλασαν εβδομήντα διαφορετικά look που κάποια θύμιζαν έντονα Ελλάδα, στη συνέχεια παρουσιάστηκαν μοντέλα που αντανακλούν τη μοναδική ιδιοφυΐα του Jean Paul Gaultier με επιρροές από το Παρίσι, ενώ τέλος το show  έκλεισε με τον «κορσέ», έργο-υπογραφή του σχεδιαστή. Στην επιτυχία αυτής της εκδήλωση συνέλαβαν πάνω από εκατόν πενήντα επαγγελματίες-εθελοντές στο backstage του ντεφιλέ.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με δείπνο προς τιμή του σχεδιαστή και με την παρουσία όλων των υποστηρικτών αυτής της πρωτοβουλίας.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.