Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
19.04.2024

Για κυριακάτικο late lunch στο Vezene

Προσοχή: Δεν σερβίρουν brunch ούτε breakfast διότι εκείνη την ώρα ακόμα κοιμούνται.
Για κυριακάτικο late lunch στο Vezene

Με έμπνευση από το iconic Carlyle Hotel της Νέας Υόρκης με την Σοφία Κόπολα και τον Bill Murray στο «Murray Christmas», το «Babette’s Feast» του Gabriel Axel, το σκανδιναβικό state of mind του hygge και τις μουσικές του Dexter Gordon και του Chet Baker τα μεσημέρια της Κυριακής του Δεκεμβρίου αποκτούν άλλη αξία στα #3pmSundays του Vezene.

Αυτές οι μέρες στο Vezené είναι το meeting point των ανθρώπων της πόλης. Οικογένειες, singles, hangover party animals, crazy in love ζευγάρια, παντρεμένοι, χωρισμένοι και όλοι όσοι επιθυμούν να βιώσουν στιγμές αγάπης και θαλπωρής γίνονται συνδαιτυμόνες στην καθιερωμένη ιεροτελεστία βιώνοντας ένα μενού που ξυπνάει και απασχολεί όλες τις αισθήσεις.

Οι πρωτόγονες τεχνικές του καπνού, του ξύλου ελιάς και της ροτισερί θα είναι και φέτος κυρίαρχες στην κουζίνα του Vezene που αγαπά πρώτες ύλες όπως τα οικόσιτα côte de bœuf, αστακούς, πίτες και χονδρά ζυμαρικά. Η θεματική αυτή Κυριακή σερβίρει πατροπαράδοτα μια γλυκιά πινελιά ευτυχίας γεμάτη ενοχές που δεν είναι άλλη από το Ari’s Deal Closer.

Στο μπαρ κυριαρχεί άφθονο Natural Wine από οινοποιεία όπως ο Σκλάβος στην Κεφαλλονιάς και ο Λίγας στα Γιαννιτσά. Επίσης Magnum μπουκάλια, σαμπάνια και αφρώδης οίνος.

Από την Κυριακή 3/12 και για δύο επόμενες Κυριακές του Δεκεμβρίου (10/12 & 17/12), το Vezené θα ανοίγει για Late Lunch στις 3μμ έως και Early Dinner μέχρι τις 10πμ.

*Το εστιατόριο θα λειτουργήσει παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς με ειδικά μενού δείπνου για την κάθε περίσταση, ενώ θα παραμείνει κλειστό 25 Δεκεμβρίου και 1 Ιανουαρίου.

Vezene, Βρασίδα 11, περιοχή Χίλτον, ώρες λειτουργίας του Κυριακάτικου Late Lunch: 15.00-22.00, κρατήσεις: 210-7232002, [email protected]

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.