Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaΕΞΟΔΟΣ

Popaganda 10 Years Celebration: Πώς το dj set της βραδιάς, οι Purple Night, έγιναν το πιο πετυχημένο πάρτι της πόλης

H Popaganda και το Sphera Network Athens Event κλείνουν το ολοήμερο event τους την Κυριακή με ένα party από την ομάδα που προκαλεί το αδιαχώρητο.
Purple Night

Η Popaganda γιορτάζει την πρώτη της δεκαετία και τα δύο χρόνια της συμμετοχής της στο Sphera Network με ένα all day event την Κυριακή 28 Απριλίου στο Ρομάντσο. Η είσοδος είναι ελεύθερη και η μέρα θα τελειώσει με ένα μεγάλο Sunday party με την ομάδα των Purple Night στα decks.

Τι κάνει τα πάρτι των Purple Night τόσο σημαντικά και αποφασίσαμε να γιορτάσουμε μαζί τους τα δέκα μας χρόνια;

The Dreamer, Wrapped in Plastic και Dennis D’or είναι τα ιδρυτικά μέλη και ο πυρήνας των Purple Night parties, που από το 2016 έχουν καταφέρει να διοργανώνουν από τα πιο πετυχημένα dance events της πόλης. (Τουλάχιστον) μια φορά τον μήνα, η ομάδα διοργανώνει parties σε διάφορα venues, συχνά με local και διεθνείς καλεσμένους που έχουν γράψει ιστορία στην club σκηνή και τη dance μουσική.

Oι “μωβ βραδιές” είναι safe spaces για το κοινό που συρέει αθρόα και χορεύει μέχρι πρωίας, όπου επαναπροσδιορίζεται ο όρος της συμπερίληψης. “Καλωσορίζουμε ανθρώπους όλων των φύλων, σεξουαλικοτήτων και εκφράσεων φύλου. Σε ένα safe space όπου όλοι μπορούν να περάσουν καλά, όντας οι αυθεντικές εκφράσεις των εαυτών τους”, έχει δηλώσει ο Σωτήρης Τρέχας aka The Dreamer σε συνέντευξή του, δίνοντας το στίγμα των party.

Τα Purple Night πάρτι ξεκίνησαν γιατί η ομάδα είχε την ανάγκη να βιώσει μια ξεχωριστή εμπειρία στο nightlife. Ξεκίνησαν ως exclusive events μόνο με προσκλήσεις, αλλά το buzz γύρω από τις βραδιές αυτές οδήγησε την ομάδα να τις ανοίξουν για όλους. Ξεχωρίζουν και είναι σχεδόν πάντα sold out για την υπέροχη μουσική και dance ατμόσφαιρα και γιατί όλοι νιώθουν ότι βρίσκονται σε έναν ασφαλή χώρο όπου μπορούν να εκφραστούν, να φορέσουν ό,τι θέλουν, να χορέψουν όπως νιώθουν, να δείξουν τη στοργή τους στον άνθρωπο από τον οποίο έλκονται χωρίς όρια.

Τα Purple Nights είναι ένας μικρόκοσμος αυτοέκφρασης, ασφάλειας και συμπεριληπτικότητας, και αυτό θα δημιουργηθεί και στη γιορτή για τα 10 χρόνια της Popaganda, όπου η ομάδα θα παίξει μουσική από τις 21.00 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο για όλους τους αναγνώστες και φίλους μας.

purplenight.athens Instagram | Facebook


Εκτός όμως από τη μουσική, τι άλλο χρειάζεται κάποιος για να βιώσει μια μοναδική εμπειρία σε ένα party; Φυσικά, ένα καλό ποτό. Iδανικά, ένα gin and tonic, γιατί δεν λέει πάρτι χωρίς τον κλασικό αυτό συνδυασμό.

Το βασικό συστατικό για το τέλειο gin and tonic δεν είναι άλλο από το BULLDOG, το σύγχρονο premium τζιν που επαναπροσδιορίζει το κλασικό London Dry Gin, συνδυάζοντας με χαρακτηριστικό τρόπο 12 βότανα για να δημιουργηθεί ένα απαλό, ισορροπημένο αποτέλεσμα. Νότες ξηρών καρπών, λουλουδιών, φύλλα λωτού και λευκή παπαρούνα συμπληρώνουν το γευστικό προφίλ του BULLDOG.

Για τους λάτρεις του θρυλικού cocktail, να πούμε ότι το BULLDOG είναι το εκλεπτυσμένο τζιν που συνιστά ο Όμιλος Campari για την παρασκευή του τέλειου Negroni.

bulldoggin Instagram | Facebook

#BULLDOGGIN   #BEGINBOLD   #APOLAFSTEYPEFTHINA


POPAGANDA 10 YEARS CELEBRATION
+ Sphera Network Athens Event

Κυριακή 28 Απριλίου, Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια

21:00 Closing Party DJ SET PURPLE NIGHT

Είσοδος ελεύθερη

POP TODAY
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.