Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
19.03.2024

Ο Κικο Νavarro στο Bolivar Bar το Σάββατο 1 Ιουλίου!

Ένας πρωτοπόρος του κινήματος της Balearic House, ο Kiko Navarro εδώ και 3 δεκαετίες συνταράσσει τα dancefloors.
Ο Κικο Νavarro στο Bolivar Bar το Σάββατο 1 Ιουλίου!

Ο Ιούλιος μπαίνει δυναμικά από την πρώτη κιόλας μέρα και το Σάββατο 1η του μήνα αναλαμβάνει τα decks του Bolivar Beach Bar για ένα πολύωρο απογειωτικό house set, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, ο πολυαγαπημένος του ελληνικού κοινού ισπανός superstar dj/ producer Κικο Νavarro. Μαζί του ο Agent Greg.

Ο Ισπανός μάγος της house, έρχεται με ολόφρεσκο solo album με τιτλο «Everything Happens For A Reason»  που κυκλοφόρησε το Μάρτιο που μας πέρασε από την BBE Records. Επιπλέον, φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου που είχε τίτλο «Perceptions» κι ο Navarro δημιούργησε ειδικά για την περίσταση μια ολόφρεσκη ‘Orchestral’ version του τεράστιου hit του «Soñando Contigo».

Ένας πρωτοπόρος του κινήματος της Balearic House, ο Kiko Navarro εδώ και 3 δεκαετίες συνταράσσει τα dancefloors. Λάτρης της soulful πλευράς της Αμερικάνικης House, είναι σταθερά ταγμένος στη house μουσική, χωρίς να κρύβει το πάθος του για afro-latin ήχους που είναι παρόντες στις feel-good, dance-floor κατευθυνόμενες παραγωγές του.

Event Info:

Doors Open: 21:00

Είσοδος: 10€ με ποτό ή μπύρα (cocktails – special drinks + 2€)

Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου – Transportation Check Link: http://www.zee.gr/stop/1549

Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.