Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
25.04.2024

Συνεχίζεται η κακοκαιρία και την Πέμπτη 25/05

Φθινοπωρινός θα είναι ο καιρός αύριο.
Συνεχίζεται η κακοκαιρία και την Πέμπτη 25/05

Στην Αττική θα υπάρξουν  λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με τοπικούς όμβρους και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία από τους 14 έως τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη οι νεφώσεις θα είναι παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους πιθανόν να είναι ισχυρές με άνεμους μεταβλητούς 3 μποφόρ και βαθμιαία νοτιοανατολικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα φτάσει  έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα Νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με τοπικές βροχές και κυρίως από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους πρόσκαιρα θα είναι ισχυρές. Οι άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 το βράδυ στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ και η θερμοκρασία, από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο: στα βόρεια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες οι οποίες κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Στα υπόλοιπα λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι Κυκλάδες και η Κρήτη θα έχουν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές στην Κρήτη με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά με ανέμους δυτικούς νοτιοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ και  θερμοκρασία από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Τα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα έχουν  αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με σποραδικούς όμβρους και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα νοτιά, με άνεμους μεταβλητούς 3 με 4 βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις τοπικά έως 5 μποφόρ. η θερμοκρασία θα είναι από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.