Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
19.04.2024

Βροχές και καταιγίδες την Τετάρτη 24/05

Η κακοκαιρία επιστρέφει.
Βροχές και καταιγίδες την Τετάρτη 24/05

Στην Αττική θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 ως 26 βαθμούς κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη, θα υπάρξουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες από τις πρωινές ώρες. Πρόσκαιρη εξασθένηση το βράδυ και οι άνεμοι  θα είναι μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία  θα κυμανθεί από 14 ως 24 βαθμούς κελσίου.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις και τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές με πρόσκαιρη εξασθένηση το βράδυ όπως και στη Θράκη νεφώσεις με πρόσκαιρους όμβρους τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. και η θερμοκρασία θα φτάσει τους ως 24 βαθμούς κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία και τις Σποράδες οι νεφώσεις θα είναι παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και πρόσκαιρη εξασθένηση το βράδυ.Οι υπόλοιπες περιοχές θα έχουν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες. οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 και στα νότια δυτικοί ως 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς κελσίου.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.