Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
25.04.2024

Άστατος ο καιρός την Τετάρτη 17/05

Θα υπάρξουν κατά τόπους βροχές και καταιγίδες.
Άστατος ο καιρός την Τετάρτη 17/05

Την Τετάρτη 17/05 ο καιρός αναμένεται να είναι άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις τοπικά έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ θα έχουμε μικρή πτώση τη θερμοκρασίας στα ανατολικά.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης, με τοπικές βροχές και από τις μεσημβρινές ώρες πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 17 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στα ανατολικά η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν τις απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα το μεσημέρι νότιοι με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Στη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα έχουμε νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες και ύφεση των φαινομένων τις βραδινές ώρες. Στα υπόλοιπα αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά. Οι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά πιθανόν τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα υπάρξουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα νότια και τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 ως 23 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5, στα ανατολικά και νότια 6 πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και πρόσκαιρα στα δυτικά έως 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι άστατος, κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα βόρεια 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 17 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.