Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
24.04.2024

Αραιές νεφώσεις σε όλη τη χώρα σήμερα

Σποραδικές καταιγίδες και τοπικές βροχές αναμένονται στα βόρεια και δυτικά.
Αραιές νεφώσεις σε όλη τη χώρα σήμερα

Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές αναμένονται την Δευτέρα ενώ στα βόρεια αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με πρόσκαιρη βελτίωση το βράδυ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται στα δυτικά και βόρεια.

Αναλυτικότερα

Στην Αττική θα εκδηλωθούν αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με τους άνεμους να πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα γύρω ορεινά. Πρόσκαιρη βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ με θερμοκρασία από 12 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρη βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά μέχρι 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Πρόσκαιρη βελτίωση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 ως 25  βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα κάνουν την εμφάνισή τους  αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στα νότια τις πρωινές ώρες. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη Θεσσαλία πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά έως 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 27 βαθμούς κελσίου

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη θα υπάρξουν αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 17 με 27 βαθμούς κελσίου.

Στα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με ασθενείς τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ, με την θερμοκρασία να είναι από 17 έως 27 βαθμούς κελσίου.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.