Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
19.04.2024

Έρχεται το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας»

Το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας», είναι ένας θεσμός που μετρά φέτος την 7η χρονιά επιτυχούς παρουσίας αποτελώντας αφετηρία έμπνευσης και δημιουργικότητας για τους νέους.
Έρχεται το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας»

Το τριήμερο πολυσυνέδριο απευθύνεται σε νέους και νέες ανεξαρτήτως εκπαιδευτικής κατεύθυνσης, από 18-35 ετών, με στόχο να ενημερώσει σχετικά με τις τάσεις και επαγγελματικές επιλογές προοπτικές που προσφέρουν δεκαπέντε κλάδοι της οικονομίας, αναδεικνύοντας την Ελλάδα της καινοτομίας και της εξωστρέφειας.

Το «Πανόραμα 2017» θα περιέχει 15 νέες θεματικές ενότητες: Ναυτιλία, Τουρισμός, Γεωργία, Design, Πληροφορική, Logistics, FinTech, Consulting, Τρόφιμα, Υψηλή Τεχνολογία, Ενεργειακός Κλάδος, Διαφήμιση/Επικοινωνία, Κοινωνική Επιχειρηματικότητα, Ασφάλειες, Φαρμακευτικός κλάδος.

Επιπλέον, σε 36 θεματικές εισηγήσεις θα συμμετέχουν 150 διακεκριμένοι ομιλητές, μεταξύ των οποίων θα είναι Διευθύνοντες Σύμβουλοι μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, Στελέχη Marketing & Επικοινωνίας, Καθηγητές Πανεπιστημίου, Επιχειρηματίες επιτυχημένων start-ups, Communication & Consulting Specialists, Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Ανθρώπινου Δυναμικού, Ερευνητές, κα.

Επίσης, σε συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης και σε συζητήσεις χωρίς ατζέντα θα συμμετέχουν Διοικητικά Στελέχη για να αποτυπώσουν τις απόψεις τους και να αναπτύξουν ελεύθερο διάλογο με τους συμμετέχοντες.

Με εμπλουτισμένο πρόγραμμα, η μεγαλύτερη εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα και τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων  θα ξεκινήσει στις 17 Μαρτίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 19 Μαρτίου 2017.

Το κόστος συμμετοχής είναι 5 ευρώ για μια μέρα ή 10 ευρώ για όλο το τριήμερο και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εγγραφούν online, μέσω τις επίσημης ιστοσελίδας, είτε απευθείας στην υποδοχή του συνεδρίου στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών.

ΠΑΝ.ΕΠΙΧ (4)

Παράλληλα, κατ’α τη διάρκεια του 3μερου «Πανοράματος» γίνονται κατ’ αποκλειστικότητα  οι αιτήσεις εγγραφής στον επιτυχημένο θεσμό «Business Days», που αφορά σε εκπαιδευτικές επισκέψεις που θα πραγματοποιηθούν σε επιχειρήσεις, μεταξύ 25 Απριλίου και 10 Ιουλίου 2017. Τα «Business Days» προσφέρουν τη μοναδική εμπειρία αλληλεπίδρασης με στελέχη της αγοράς και τη γνωριμία με τις πραγματικές συνθήκες λειτουργίας μιας εταιρίας.

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.