Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
25.04.2024

Ποιος είναι ο Κάιζερ Σόζε της φετινής Ευρωλίγκας;

Δείτε το καταπληκτικό βίντεο για τη φετινή σεζόν που ξεκινάει σε λίγες μέρες και βασίζεται στη θρυλική ταινία των 90s «Συνήθεις Ύποπτοι».
Ποιος είναι ο Κάιζερ Σόζε της φετινής Ευρωλίγκας;

Στα καθ’ ημάς η φετινή σεζόν ξεκίνησε χθες με το ντέρμπι του κυπέλλου που βρήκε τον Παναθηναϊκό να περνάει από το άδειο ΣΕΦ, το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται ξεκινά και η Α1 (με ντέρμπι Άρη-Παναθηναϊκού την Κυριακή στο Αλεξάνδρειο) και το κυρίως πιάτο για την αφετηρία της χρονιάς είναι η πρεμιέρα της Ευρωλίγκας την προσεχή εβδομάδα. 

Σήμερα, δόθηκε στη δημοσιότητα το βίντεο που προλογίζει τη νέα σεζόν. Και είναι απολαυστικό όπως τα αντίστοιχα των περασμένων ετών, ανεβάζοντας μάλιστα τον πήχη αφού βασίζεται χαλαρά στο στόρι του θρίλερ μυστηρίου του Μπράιαν Σίνγκερ, Συνήθεις Υπόπτοι, μιας από τις πλέον κλασικές 90s ταινίες δηλαδή με το φοβερό σεναριακό τουίστ και τον αξέχαστο ρόλο του Κέβιν Σπέισι.

Ποιοι είναι οι συνήθεις ύποπτοι της Ευρωλίγκας; Μα, φυσικά, ο Σπανούλης, ο Ναβάρο, ο Μπογκντάνοβιτς και οι υπόλοιποι σταρ της Ευρωλίγκας, μερικοί από τους οποίους μάλιστα συμμετέχουν στο βίντεο του Κάρλες Βαλντές. Το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, αγαπημένη δική μας στιγμή το cameo Σφαιρόπουλου-Ομπράντοβιτς

http://youtu.be/92qrfKEV-z4


Η Ευρωλίγκα ξεκινά την προσεχή Πέμπτη 15/10. Στην πρεμιέρα ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Τσεντεβίτα (21.45), ενώ την Παρασκευή 16/10 ο Παναθηναϊκός παίζει εκτός έδρας με την Λοκομοτίβ Κούμπαν του Γιώργου Μπαρτζώκα (18.00)
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.