Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
28.03.2024

Η Amazon θα παραδίδει ιπτάμενα δέματα

Δείτε το βίντεο με πρωταγωνιστή τον διάσημο πρώην παρουσιαστή του "Top Gear", Τζέρεμι Κλάρκσον που διαφημίζει το πρόγραμμα "Prime Air" της εταιρείας για αποστολές παραγγελιών με τη χρήση drones.
Η Amazon θα παραδίδει ιπτάμενα δέματα

Ένα πρωτότυπο βίντεο με πρωταγωνιστή τον διάσημο πρώην παρουσιαστή του «Top Gear», Τζέρεμι Κλάρκσον διαφημίζει το πρόγραμμα “Prime Air” της Amazon για παραδόσεις δεμάτων με τη χρήση drones. Οι μη επανδρωμένες ιπτάμενες μηχανές μπορούν να διανύσουν απόσταση 24 χιλιομέτρων, να παραδώσουν το δέμα σε διάστημα 30 λεπτών από τη στιγμή που πραγματοποιήθηκε η παραγγελία και το μέγιστο βάρος των πακέτων που μπορούν να σηκώσουν φτάνει τα 2.5 κιλά. Διαθέτουν επίσης τεχνολογία εντοπισμού και αποφυγής εμποδίων, μπορούν να πετάξουν σε ύψος 120 μέτρων, πιάνουν τα 88 χιλιόμετρα/ ώρα ενώ η Amazon θα ενημερώνει τον παραλήπτη όταν το δέμα τον πλησιάζει.

Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί πότε θα μπει κανονικά σε εφαρμογή η χρήση του προγράμματος από την εταιρία, η οποία είχε λάβει άδεια για δοκιμές drones σε παραδόσεις στις ΗΠΑ νωρίτερα μέσα στο έτος, ενώ διαθέτει μέχρι στιγμής κέντρα ανάπτυξης στη Μ. Βρετανία και το Ισραήλ. Το πρωτότυπο ανήκει σε μια σειρά αεροσκαφών αποκλειστικά για παραδόσεις -αποτελεί το ένα από τα δέκα που αναπτύσσονται από την εταιρεία- είναι μεγαλύτερο σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση και περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά, όπως τη δυνατότητα αυτόματης φόρτωσης. Όταν φτάνει κοντά στον ειδικό φάρο που οφείλει να διαθέτει ο παραλήπτης μπαίνει σε λειτουργία κάθετης κίνησης, διερευνά την περιοχή για εμπόδια και στη συνέχεια ρίχνει το πακέτο για να επιστρέψει πάλι πίσω στη βάση του.

http://www.youtube.com/watch?v=MXo_d6tNWuY

popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.