Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
Κλείσιμο σε 10 δευτερόλεπτα..
Κλείσιμο
popaganda
popagandaNEWS
18.04.2024

Ο κωμικός Λι Νέλσον διέκοψε με επεισοδιακό τρόπο τη συνέντευξη τύπου του Σεπ Μπλάτερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Άγγλος κωμικός πέταξε ψεύτικα χαρτονομίσματα στον απερχόμενο πρόεδρο της FIFA. Δείτε το βίντεο με την αντίδραση του Σεπ Μπλάτερ.
Ο κωμικός Λι Νέλσον διέκοψε με επεισοδιακό τρόπο τη συνέντευξη τύπου του Σεπ Μπλάτερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον περασμένο μήνα, ο Άγγλος κωμικός, Λι Νέλσον, κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Κέιν Γουέστ, στη Γκλαστονμπέρι, έτρεξε καταπάνω του, αλλά απομακρύνθηκε γρήγορα από την ασφάλειά του. Λίγο αργότερα, και μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter, είπε πως «απλά ήθελε να υποστηρίξει τον Γουέστ».

Πριν από λίγο, ο Νέλσον ξαναχτύπησε, και αυτή τη φορά δεν νομίζουμε ότι συνέβη για να δείξει την υποστήριξη του. Συγκεκριμένα, ο Άγγλος κωμικός διέκοψε τη συνέντευξη τύπου του Προέδρου της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, «λούζοντας» τον με ψεύτικα χαρτονομίσματα και λέγοντάς του: «αυτά είναι για τη Βόρεια Κορέα το 2026», εννοώντας την ανάθεση του Μουντιάλ στην ασιατική χώρα, η οποία θα μπορούσε να γίνει μόνο με τους «πλάγιους τρόπους» με τους οποίους ο Μπλάτερ ανέθεσε το Μουντιάλ του 2018 και του 2022 σε Ρωσία και Κατάρ αντίστοιχα. Ο Μπλάτερ ως αντίδραση εγκατέλειψε την αίθουσα, καθυστερώντας για λίγα λεπτά τη συνέντευξη τύπου.

Δείτε το βίντεο με τη διακοπή της συνέντευξης τύπου του Σεπ Μπλάτερ από τον Λι Νέλσον:

http://youtu.be/0pqO6tK8_Wg

 

 
popaganda
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2024 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.