Στα γρήγορα: Πρώτη solo δουλειά για τον frontman των The Only Ones -που αν το όνομα τους δε σου λέει κάτι, το “Another Girl, Another Planet” και γνωστότερο άσμα τους ίσως σου πει. Αν πάλι όχι, περνάς κατευθείαν στο «Τρέξε μακριά».

Την ακούσαμε: Ένα album με ενέργεια που δεν υπονοεί σε τίποτα ούτε την ηλικία του ιθύνοντα νου που βρίσκεται πίσω από αυτό ούτε τις περιπέτειές του με τα ναρκωτικά. Περίσσιο χιούμορ στο ομώνυμο track όπου εξομολογείται τον έρωτά του για την Kim Kardashian, «urbanίλα» acoustic τροβαδούρου που χρωστά στον καλύτερο τέτοιο που γνώρισε ποτέ η Νέα Υόρκη (ναι, τον Lou Reed) και συνεπαγωγικά, στον Dylan, καθαρή παραγωγή και μελωδικές γραμμές. Όλα είναι καλά, όλα είναι όμορφα. Πατήστε play.

Τρέξε μακριά: Αν έφτασες εδώ από τις οδηγίες του «Στα γρήγορα». Ή αν δεν τις ακολούθησες αλλά θα ευχόσουν να το είχες κάνει.

Τ’ είπες τώρα; «Αν αποδειχθεί ότι το How The West Was Won είναι η τελευταία προκλητική ανάσα, τότε είναι μία εκπληκτική ανατροπή στην ιστορία του.» –The Guardian

Να τ’ αφήσω; 81/100 –Metacritic

https://www.youtube.com/watch?v=LYuGlD3XSOw