ΠΟΛΗΜήπως ήρθε η ώρα να τολμήσετε ένα αυστηρό καρέ σε ένα κομμωτήριο με γρασίδι στους τοίχους;

Μήπως ήρθε η ώρα να τολμήσετε ένα αυστηρό καρέ σε ένα κομμωτήριο με γρασίδι στους τοίχους;

Το Osaka Hair Design του Πάνου Τζάκου είναι το νέο design κομμωτήριο της Αθήνας με ιαπωνική αισθητική.
Φωτογραφίες: Δημήτρης Κουλελής
osaka-hair-popaganda 2

Έπειτα από ένα ταξίδι στον «μεγάλο λόφο» της Ιαπωνίας, ένας έμπειρος και πρωτοπόρος κομμωτής, ο Πάνος Τζάκος, αποφάσισε να επενδύσει σε μερικά ακόμη ψαλίδια και να δημιουργήσει έναν νέο χώρο περιποίησης στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας. 

osaka-hair-popaganda 3
osaka-hair-popaganda 10

Χωρίς να εγκαταλείψει τον industrial χώρο των Αμπελοκήπων που μοιάζει σαν μπαρ που ξεπήδησε από τη βερολινέζικη συνοικία του Mitte, όπου μας κερνάει λικέρ κεράσι και μας «παίρνει τις άκρες» στην κουπαστή της σκάλας, ο Πάνος Τζάκος -γνωστός για τις συνεργασίες του με ανθρώπους από τον χώρο του θεάτρου και της μόδας- επέλεξε τον δρόμο της Μητροπόλεως και το στενό της Πατρώου για να δημιουργήσει ακόμα ένα design κομμωτήριο με την υπογραφή του.  Μετά το In Berlin στην οδό Κόνιαρη,  το Osaka Hair Design βρίσκεται σε έναν ψηλοτάβανο χώρο που επηρεασμένος από την αισθητική της δεύτερης μεγαλύτερης πόλης της Ιαπωνίας επενδύει στο ξύλο, το λευκό χρώμα και σε λεπτομέρειες όπως το τεχνητό γρασίδι στους τοίχους του.

osaka-hair-popaganda 8
osaka-hair-popaganda 15

Οι άντρες φεύγουν από το κομμωτήριο με ανέμελη κόμη ενώ στις γυναίκες που κλείνουν ραντεβού για κούρεμα προτείνει αυστηρά καρέ, χωρίς περιττά φιλαρίσματα. Πιστός στην άποψή του πως  δεν είναι απαραίτητο ένα μαλλί να κοπεί για να φαίνεται υγιές, ο Πάνος Τζάκος ενισχύει τις θεραπείες μαλλιών που γινόντουσαν μέχρι τώρα με κερατίνη  (προσθέτοντας μεθόδους όπως αυτή του ατμού) για εκείνες και εκείνους που δεν θέλουν να δουν το μήκος των μαλλιών τους να μειώνεται αισθητά προκειμένου να αναζωογονηθεί η τρίχα. Ακόμη, σε μια ισιωτική μαλλιών διαρκείας ή στην περμανάντ που επέστρεψε χωρίς την υπερβολή των ’80ς, ο κομμωτής στοχεύει σε ένα φυσικό αποτέλεσμα αποφεύγοντας οτιδήποτε στυλιζαρισμένο. 

osaka-hair-popaganda 6

Παράλληλα, η ομάδα του Osaka Hair Design προετοιμάζεται προκειμένου να συστήσει νέα hair trends όπως τα metallic χρώματα, τα μαλλιά σε στυλ ουράνιου τόξου, αποχρώσεις που μοιάζουν με neon φως. Έτσι, όσες και όσοι θέλετε να ξεχωρίζετε με έναν έντονο συνδυασμό χρωμάτων στα μαλλιά σας ή ανήκετε στους ακόμη πιο τολμηρούς που θέλουν να φωσφορίζουν στο σκοτάδι, μόλις βρήκατε τον χώρο όπου μπορείτε να εμπιστευθείτε για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα με διάρκεια.

osaka-hair-popaganda 16
osaka-hair-popaganda 7

Αν πάλι κουραστήκατε από τις ανά τακτά διαστήματα βαφές αλλά θέλετε να κάνετε και μια αλλαγή, η μόδα του balayage είναι μια ακόμη πρόταση του νέου κομμωτηρίου της Αθήνας. Σε περίπτωση που δεν προλαβαίνετε να κλείσετε άμεσα ραντεβού προκειμένου να απολαύσετε τις υπηρεσίες του κομμωτηρίου αλλά θέλετε να ενημερωθείτε για τις σημερινές τάσεις ώστε να επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει, μπορείτε να επισκεφθείτε το blog του Πάνου Τζάκου κάνοντας κλικ εδώ.  

osaka-hair-popaganda 12
Osaka Hair Design, Μητροπόλεως και Πατρώου 10, Σύνταγμα. Τηλ: 2130102055

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.