Creta Farms_Gourmet Press Lunch_No4

Η οικογένεια Δομαζάκη της Creta Farm εξακολουθεί να προτάσσει την κρητική της καταγωγή και την πίστη στη διατροφική αξία του ελαιολάδου συνεχίζοντας να καινοτομεί και να διευρύνει τη γκάμα των προϊόντων της με ανώτερης ποιότητας αυθεντικά προϊόντα, τα Εν Ελλάδι Gourmet και τα Νέα Παραδοσιακά Χωριάτικα Λουκάνικα.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε στην αγορά έναν νέο κωδικό τον Εν Ελλάδι Gourmet Γαλοπούλα Καπνιστή. Πρόκειται για ατόφιο φιλέτο γαλοπούλας που μαρινάρεται σε εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και καπνίζεται με ξύλο οξιάς ενώ δεν περιέχει άμυλο και γλουτένη. Παράλληλα, η Creta Farms προχώρησε και σε ανανέωση της εικόνας της Εν Ελλάδι Gourmet κατηγορίας, δημιουργώντας νέα ταυτότητα με τη χρήση της σφραγίδας «βουλοκέρι» σε έντονο κόκκινο χρώμα, αναδεικνύοντας την αυθεντικότητα και την ανώτερη ποιότητα των προϊόντων της, τα οποία ετοιμάζονται με χειροποίητο τρόπο.

Στην κατηγορία προϊόντων Εν Ελλάδι Gourmet, η Creta Farms έχει ήδη την Εν Ελλάδι Gourmet Ψητή Γαλοπούλα, η οποία αποτελείται από δύο ατόφια φιλέτα γαλοπούλας, μαριναρισμένα με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και έναν υπέροχο συνδυασμό μυρωδικών. Σιγοψήνονται σε φούρνο με ελαφρές νότες καπνού, δημιουργώντας μια γευστική ισορροπία και μια μοναδική γαστρονομική απόλαυση.

Ακόμη, συμπεριλαμβάνει το Εν Ελλάδι Gourmet φιλέτο Κοτόπουλου και τη Εν Ελλάδι Gourmet Γαλοπούλα Ορεινό, τα οποία παράγονται χωρίς την προσθήκη συντηρητικών. Τέλος, η Εν Ελλάδι Gourmet Μορταδέλα παράγεται από εκλεκτό κρέας, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, μπαχαρικά, φιστίκι και ολόκληρο μαύρο πιπέρι δημιουργώντας ένα γευστικό προϊόν, παρά τη σημαντική μείωση των λιπαρών σε σχέση με την παραδοσιακή μορταδέλα.

Επιπλέον, η Creta Farms αναβάθμισε και την προϊόντική κατηγορία των Χωριάτικων Λουκάνικων της, διευρύνοντας τη γκάμα τους με παραδοσιακές γεύσεις από όλη την Ελλάδα, προσφέροντας προϊόντα γεμάτα γεύση και άρωμα χωριού, καπνισμένα με ξύλα οξιάς. Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάζει νέες συνταγές από διάφορα μέρη της Ελλάδας, όπως τη συνταγή με Πράσο από τα Τρίκαλα, τη συνταγή με Πορτοκάλι από τη Μάνη, και τις συνταγές από την Κρήτη με Μυρωδικά, αλλά και με Κρασί.