Είμαστε αχόρταγες, ταξιδιάρες ψυχές που δεν σταματούν ποτέ να αναζητούν και να συλλέγουν καινούργιες, δυνατές εμπειρίες. Ένας συναρπαστικός μικρόκοσμος άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας κι εμείς τον επισκεφθήκαμε. Αν θέλεις κι εσύ να γίνεις ένα με τη νέα έν-ταση και τρέλα της πόλης, συνέχισε να διαβάζεις. 

Υπάρχει λοιπόν ένα μέρος, ονόματι Mythos Experience Hostel, όπου ριχτήκαμε σε μάχες με laser και πιστέψτε μας, δεν δείξαμε ίχνος οίκτου. Ήταν ωραία εκτόνωση, μετά από το στρες της δουλειάς. Αφού «ξυπνήσαμε» και η αδρεναλίνη «χτυπούσε κόκκινο», είπαμε να δοκιμάσουμε κάτι πιο… χαλαρό. Το Sake Tattoo Crew μας χάρισε ένα καινούργιο κόσμημα στο δέρμα μας. Θα τολμούσες ποτέ να κάνεις τατουάζ στα τυφλά; Εμείς δοκιμάσαμε το Blind InsTa-too στο σκοτάδι και το αποτέλεσμα είχε πλάκα! Μιας και μπήκαμε στο τριπάκι να αλλάξουμε κάτι στην εμφάνισή μας, είπαμε να αφεθούμε και στα χέρια των ειδικών του SYOSS για μια εντυπωσιακή αλλαγή στο χτένισμά μας.

Η ώρα περνούσε όμως και θέλαμε να αυξήσουμε πάλι τους παλμούς μας, οπότε καβαλήσαμε όχι το καλάμι, αλλά έναν μύθο! Ναι, τη μπύρα. Και κάναμε rodeo. Αλλά αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος, η εμπειρία στο Virtual Reality room ήταν μοναδική.

Όταν είσαι νέος, όλα επιτρέπονται! Γι’ αυτό, η πιο νεανική ελληνική μπύρα, με το μοναδικό easy open καπάκι, οργάνωσε όλο αυτό το experience hostel. Για να βιώσεις εσύ και η παρέα σου τις πιο μυθικές εμπειρίες. Επτά διαφορετικά δωμάτια και 7 ανατρεπτικές δραστηριότητες θα δοκιμάσουν τα όρια, τις αντοχές αλλά και τη φαντασία σου, το Mythos Experience Hostel.

Blind InsTa-Ttoo, Blind hairdo, Laser Battle, Drone basket, Rodeo Ride, Live Stage και Virtual Reality room σε περιμένουν να ζήσεις αγαπημένες εμπειρίες με έναν τρόπο που μέχρι σήμερα δεν φανταζόσουν καν! Στο Mythos Experience Hostel όλα τα ζεις…αλλιώς.

Το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις είναι ο μυστικός κωδικός, που θα σου ανοίξει την πόρτα του πιο απρόσμενου Hostel της Αθήνας:  18/33

https://www.youtube.com/watch?v=0sDYCeDgh_E

 

Παντού υπάρχει ένας Μύθος. Από αυτό το Σάββατο στις 13 Μαΐου θα υπάρχει και στο Mythos Experience Hostel στο ΡΟΜΑΝΤΣΟ! Το νέο city spot σε περιμένει για να ανεβάσει την ένταση στην πόλη, τα Σαββατοκύριακα του Μαΐου και του Ιουνίου. 

Δεν ξέρεις τι σε περιμένει…

Το Mythos Hostel σε περιμένει τις εξής μέρες:
 
  • Σάββατο 13 Μαΐου
  • Παρασκευή 19 Μαΐου
  • Σάββατο 20 Μαΐου
  • Παρασκευή 9 Ιουνίου
  • Σάββατο 10 Ιουνίου
  • Σάββατο  17 Ιουνίου
Doors Open: 21:00
Μάθε Περισσότερα: www.mythosbeer.gr/hostel1833