ΜΟΥΣΙΚΗ : ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗMonika: «Αυτή τη φορά ήθελα να μιλήσω με το σώμα μου»

Monika: «Αυτή τη φορά ήθελα να μιλήσω με το σώμα μου»

Η Monika μιλάει στην κάμερα της Popaganda και τον Παναγιώτη Μένεγο για το πιο «σωματικό» της άλμπουμ μέχρι τώρα, τη Νέα Υόρκη και το αν τελικά όλα της ήρθαν γρήγορα.
Βίντεο: Δημήτρης Κουλελής
Φωτογράφιση: Ανδρέας Σιμόπουλος

Δεν ήταν μια εύκολη συνέντευξη. Ξεκινήσαμε χαλαροί από τα σπίτια μας για να βρεθούμε με τη Monika και, τρόπον τινά, να συνεχίσουμε μια κουβέντα που είχε ξεκινήσει τον περασμένο Νοέμβρη στο πιο κουλ μπαρ του κόσμου όλου ενώ εκείνη ετοίμαζε το Secret In The Dark γράφοντας ατέλειωτες ώρες στο στούντιο. Μόνο που οι ουρανοί είχαν διαφορετική άποψη και μας κέρασαν την πρώτη σοβαρή μπόρα της σεζόν.  Ο συνεντευξιαστής έγινε παπί, η συνεντευξιαζόμενη σχετικά τη γλίτωσε, το μικρό μας «συνεργείο» προσπαθούσε να σώσει τον εξοπλισμό και το μέρος που αρχικά σκοπεύαμε να μιλήσουμε δεν ήταν όσο έτοιμο το είχαμε φανταστεί.

Monika,Singer and Songwriter,September 2014

Ευτυχώς, υπήρχε το Μπαρ Πάνω από το Bios που αμέσως μετά καταστράφηκε, αφού πλέον θα χρησιμοποιείται διαφορετικά. Άρα με κάποιον τρόπο γίναμε μέρος της ιστορίας του χώρου συζητώντας για το τρίτο – το πιο «σωματικό»μέχρι τώρα – άλμπουμ της, την Αμερική γενικά και τη Νέα Υόρκη ειδικότερα, τις μεγάλες μορφές που συνάντησε στο στούντιο, τον τρόπο που εξελίχθηκε καλλιτεχνικά και το αποτύπωμα που της έχει αφήσει το γεγονός ότι μέσα σε πολύ λίγα χρόνια έχει γίνει το κορίτσι που πια δε γεμίζει το Μικρό Μουσικό Θέατρο αλλά το Ηρώδειο. Το κορίτσι που έγινε από Μονικάκι, Μόνικα.

εδώ και η vimeo βερσιόν της συνέντευξης

https://vimeo.com/108099169

To Secret In The Dark κυκλοφορεί από την Archangel Music.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.