Στα γρήγορα: Δέκατο τέταρτο album για τον «vegan ιεροκήρυκα» Moby και δεύτερη κυκλοφορία για το project του παραγωγού, The Void Pacific Choir, μετά το περσινό These Systems Are Falling. Το album διατέθηκε αρχικά μόνο για δωρεάν download και κυκλοφορεί πλέον και σε…φυσικό φορμά από τις Little Idiot και Mute.

Την ακούσαμε: Εδώ ο Moby καταπιάνεται με πράγματα που έχουμε να ακούσουμε από την εποχή του Animal Rights. Βάλτε στο μπλέντερ post punk ρυθμούς, new wave synths, φωνητικά με attitude α λα Henry Rollins (Black Flag) και καταγγελτικούς ακτιβιστικούς στίχους. Ανακατέψτε. Μόλις φτιάξατε «μερικά ακόμη γρήγορα κομμάτια για την αποκάλυψη». Αποκάλυψη; Σίγουρα όχι η δευτέρα παρουσία αλλά κατά τ’ άλλα, όπως το πάρει κανείς.

Τρέξε μακριά: Αν δεν τρέφεις καμία αδυναμία στα δύο βασικά μουσικά projects του Peter Hook. Τι ποιός είναι αυτός;

Τ’ είπες τώρα; «Όσοι ψάχνουν το “Porcelain” ή το “Bodyrock” μάλλον πρέπει να ψαχτούν αλλού: το Apocalypse είναι μία αναζωογονητική αλλαγή ρυθμών, μία φρενήρης επείγουσα δήλωση που τρυπάει στο στομάχι με μία καλοδεχούμενη έκρηξη θορύβου από μία φωνή που έχει ακόμη πολλά να πει.» –All Music

Να τ’ αφήσω; Και δεν το αφήνεις; Τι είπες, έγινες vegan;

https://www.youtube.com/watch?v=vmi-MtP969M