ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑΉρθε ή Πέρασε η Ώρα;

Ήρθε ή Πέρασε η Ώρα;

Φωτογραφίες από τη χθεσινή εκδήλωση της πολιτικής κίνησης «Ώρα Αποφάσεων». Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού πρέπει να νιώθουν πολύ μπερδεμένοι.
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Τζάμαρος / FOSPHOTOS

Τα ιδρυτικά στελέχη της Κίνησης «Ώρα Αποφάσεων», Άννα Διαμαντοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης και Γιώργος Φλωρίδης ανακοίνωσαν χθες ότι αναβαθμίζουν τη μέχρι τώρα πρωτοβουλία τους  σε αυτόνομη πολιτική κίνηση. Στις τοποθετήσεις τους μεταξύ άλλων υποσχέθηκαν το τέλος των μνημονίων, την καθολική αποφορολόγηση της παραγωγικής διαδικασίας, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ στις παραγωγικές μονάδες, τη μείωση του ΦΠΑ στον τουρισμό, τη διάθεση του πλεονάσματος της χώρας στους νέους, τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών στο 16% από 27%, χρονικό μίνιμουμ συνταξιοδότησης τα 65 έτη, Βουλή 200 βουλευτών, μονοεδρικές περιφέρειες, ασυμβίβαστο υπουργού-βουλευτή και αμοιβή των βουλευτών ίδια με του πιλότου Πολεμικής Αεροπορίας.

Ώρα Αποφάσεων
Ώρα Αποφάσεων
Ώρα Αποφάσεων
Ώρα Αποφάσεων

Και οι τρεις επέκριναν δημοσίως την κ. Φώφη Γεννηματά, που κατά την άποψή τους όφειλε να συμμετάσχει στο εγχείρημά τους, και υποστήριξαν ότι με τη στάση της δεν συμφωνεί η βάση του ΠΑΣΟΚ. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που αναφέρουν πως εξετάζεται το ενδεχόμενο μίας κοινής συμπόρευσης στο προσεχές μέλλον. Εκτός του κ. Θεοδωράκη, την εκδήλωση παρακολούθησαν οι Σπ. Λυκούδης, Γρ. Ψαριανός, N. Xριστοδουλάκης, T. Γιαννίτσης, N. Διακουλάκης, Π. Iωακειμίδης, Δ. Tσιόδρας, T. Aρβανίτης, Άννα Νταλάρα, Θ. Χειμώνας  και Γ. Καμίνης.

Ώρα Αποφάσεων
Ώρα Αποφάσεων
Ώρα Αποφάσεων
Ώρα Αποφάσεων
Ώρα Αποφάσεων
Ώρα Αποφάσεων

Κρίνοντας πάντως από τον μέσο όρο ηλικίας του κοινού, και τα σλόγκαν τύπου «Νέα Εθνική Αυτοπεποίθηση» με φόντο το δελφίνι, αναρωτιέται κανείς σε ποιόν μπορεί να απευθύνεται αυτού του είδους η ρητορική φθαρμένων πολιτικών προσώπων, πέραν του παλαιοκομματικού κοινού. Δηλαδή του ΠΑΣΟΚ.    

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.