ΜΟΥΣΙΚΗΜάθαμε τι είναι το #MyBeautifulMess που έχει γεμίσει με κόκκινες αφίσες που μας κοιτούν...

Μάθαμε τι είναι το #MyBeautifulMess που έχει γεμίσει με κόκκινες αφίσες που μας κοιτούν την πόλη

Και δεν είναι παρά το επερχόμενο album της Angelika Dusk που μας κλείνει ήδη το μάτι!

Εδώ και αρκετές μέρες, διασχίζοντας τους αγαπημένους δρόμους του κέντρου, είτε φευγαλέα πηγαίνοντας στη δουλειά, είτε κάνοντας χαλαρές βόλτες το σαββατοκύριακο, πέφταμε πάντα πάνω σε μία μυστήρια αφίσα που τραβά αμέσως το μάτι και που βρίσκουμε κολλημένη στους αθηναϊκούς τοίχους σε διάφορα σημεία της πόλης.

κατακόκκινη αυτή αφίσα έχει στη μέση ένα πελώριο μάτι που μας κοιτά με μία φλόγα μέσα του κι ένα δάκρυ, ενώ το μόνο που γράφεται σε αυτήν είναι το hashtag #MyBeautifulMess κι εμείς φάγαμε τον κόσμο να καταλάβουμε τι να σημαίνει.

Και τι δεν σκεφτήκαμε: ότι πρόκειται για κάποιο επερχόμενο μεγάλο live, κάποια νέα μπάντα, κάποια ταινία που πρόκειται να βγει σύντομα στις αίθουσες, κάποιο καινούργιο αθηναϊκό entry για φαγητό και ποτό, κάποια καινούργια δισκογραφική κυκλοφορία. Και με το τελευταίο πέσαμε τελικά μέσα.

Αν αναρωτιέστε “what this mess is about?” τώρα έχουμε την απάντηση. Πρόκειται για τη νέα, επερχόμενη δισκογραφική δουλειά της Angelika Dusk. Η αγαπημένη μουσικός πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 23 Φεβρουαρίου το νέο της δίσκο με τίτλο -τι άλλο;- Beautiful Mess, δουλειά που είναι σε παραγωγή Snowcage Records και κυκλοφορεί από την 314 Records.

Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία να ακούσουμε το νέο album της Angelika Dusk, η οποία ήδη μας έχει κερδίσει από το εντυπωσιακό εξώφυλλο κλείνοντάς μας το μάτι! 

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.