Τα παραδείγματα καλλιτεχνών που υιοθετούν μία δημιουργική περσόνα για να εκφραστούν είναι αναρίθμητα στην παγκόσμια ιστορία της ποπ κουλτούρας. Αυτό ακριβώς κάνει και η Μαργαρίτα Χατζηνάσιου που υπογράφει ως Margo Nancyfor το πρώτο της άλμπουμ, “Stories of Margo” που κυκλοφορεί την Τετάρτη 2/5.

Δέκα τραγούδια με ελληνικό στίχο που η ίδια έχει συνθέσει και τα ερμηνεύει απαρτίζουν το δίσκο, ο οποίος αποτελεί προπομπό της επερχόμενης κονσεπτικής performance της δημιουργού. Η ενορχήστρωση, με το πιάνο και τα έγχορδα σε πρώτο πλάνο, αποπνέει μία καλώς εννοούμενη εστέτ αίσθηση που παραπέμπει στη γαλλική τεχνοτροπία της τραγουδοποιίας.

Οι βασικές ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στη Νέα Υόρκη και ολοκληρώθηκαν στην Αθήνα. Η ενορχήστρωση έγινε από τον Dave Eggar (Coldplay, Taylor Swift, Patti Smith, John Legend, Norah Jones κ.α) που συμμετείχε στην παραγωγή του άλμπουμ μαζί με την Margo Nancyfor, ενώ την επιμέλεια παραγωγής και την ηχοληψία ανέλαβε ο παραγωγός Ron Saint Germain (Mick Jagger, U2, Muse, Soundgarden, The Cure, κ.α). Οι μουσικοί που συμμετείχαν αποτελούν ενεργά μέλη της New York Philharmonic Orchestra, μεταξύ άλλων κορυφαίων μουσικών σχημάτων παγκοσμίως.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε για να ακούσετε, αποκλειστικά μέσω της Popaganda, αυτό το πολύ ενδιαφέρον ντεμπούτο είναι να πατήσετε play…

 Περισσότερες πληροφορίες: storiesofmargo.com || Facebook Page || Instagram