ΕΞΟΔΟΣM for Mondays: Όταν η Δευτέρα μετά το γραφείο γίνεται trend

M for Mondays: Όταν η Δευτέρα μετά το γραφείο γίνεται trend

Με τα M for Mondays η Μ DRY Μαστίχα μας μυεί στην κουλτούρα του after office aperitivo και κάνει τις Δευτέρες μας επιτέλους ενδιαφέρουσες!
m-dry-masticha

Μ for Mondays κι ελάτε μαζί μας να κάνουμε τα δευτεριάτικα βραδάκια συναρπαστικά, σβήνοντας οριστικά από τις Δευτέρες την μουντάδα και την γκρίνια.

Η Δευτέρα είναι ίσως η πιο απαιτητική ημέρα της εβδομάδας. Οι ώρες στο γραφείο μοιάζουν ατελείωτες ενώ όλοι προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στις καθημερινές υποχρεώσεις μετά την ανάπαυλα του Σαββατοκύριακου. 

Γιατί να μην αλλάξουμε όμως στάση και να δούμε την ημέρα σαν μια αφορμή για ωραίες στιγμές;

Η Μ DRY Mastiha, το πρώτο στον κόσμο dry λευκό ποτό με βάση την μαστίχα και με πολύ λιγότερη ζάχαρη από τα σχετικά λικέρ, καλεί τους ανοιχτόμυαλους και γεμάτους όρεξη για ζωή κι ευχάριστες εκπλήξεις φίλους μας σε μια νέα γευστική εμπειρία: Τα M for Mondays , που υπογράφει το πρωτότυπο αυτό ποτό και θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπουμε την Δευτέρα μυώντας μας στην κουλτούρα του after office aperitivo.

Το after office aperitivo είναι μία ιδανική ευκαιρία να τα πούμε μετά το γραφείο με γνωστούς και άγνωστους, παλιούς και νέους φίλους απολαμβάνοντας πρωτότυπα κοκτέιλ, συνοδευόμενα από καλό φαγητό και καλή μουσική.

Τα M for Mondays σας προσκαλούν κάθε Δευτέρα του Νοεμβρίου σε 6 bar της πόλης, το βραδάκι, αμέσως μετά το γραφείο, στο διάστημα 18:00-22:00 μαζί με τους φίλους σας από τη δουλειά  (ή …χωρίς αυτούς, αλλά με εκείνους εκτός αυτής)  να απολαύσετε το νέο ποτό M DRY Μαστίχα στο signature cocktail M DRY Golden καθώς και 2 ακόμα κοκτέιλ υψηλών προδιαγραφών που δημιούργησαν μερικοί από τους καλύτερους mixologists της Αθήνας  σε special menu, μαζί με πρωτότυπα food pairings σε ειδική τιμή.

M DRY Golden

Τα M for Mondays είναι η νέα τάση που μεταμορφώνει τα μουντά Δευτεριάτικα απογεύματα, μια γευστική και πρωτότυπη αφορμή για να ξεκινήσει όμορφα η εβδομάδα.

Ζητήστε το Special M Dry Mastiha cocktail  menu

M DRY Negroni

Με κάθε παραγγελία cocktail δώρο το food pairing menu αλλά και πρωτότυπο, κομψό merch από την M DRY Mastiha.

Στα M for Mondays συμμετέχουν τα κάτωθι bars:

  1. Pere Ubu, Κύπρου 74, Γλυφάδα, 166 74
  2. Ipitou The Bar, Ηπίτου 4-6, Αθήνα, 105 57
  3. Finca Vigia, Ολυμπιονικών 304, Νέο Ψυχικό, 154 51
  4. Tiki Bar Athens, Φαλήρου 15, Αθήνα, 117 42
  5. Μαϊμού Bar, Θουκυδίδου 7A, Χαλάνδρι, 152 32
  6. The Trap, Όθωνος 10, Αθήνα 105 57

Η Μ DRY Mastiha είναι το πρώτο στον κόσμο dry λευκό ποτό με βάση την μαστίχα.

Πρόκειται για έναν πρωτόγνωρο συνδυασμό Μαστίχας Χίου με τη σπιρτάδα του αλκοόλ. Ένα απόσταγμα με λιγότερη ζάχαρη και άρα λιγότερη γλυκιά γεύση από τα λικέρ και πλούσιο άρωμα Μαστίχας.

Προέρχεται από την απόσταξη μαστίχας σε παραδοσιακούς άμβυκες και παράγεται με αυθεντική μαστίχα Χίου.

Είναι βραβευμένη από το διεθνή διαγωνισμό αποσταγμάτων World Spirits Award για την εξαιρετική της ποιότητα.

Καταναλώνεται ως aperitif, δροσερή στους 10οC, ως longdrink, ως ποτό σκέτη με ή χωρίς πάγο, και ως συστατικό γευστικών cocktails.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.