ΜΟΔΑLoveskirts: Μια sur-mesure εμπειρία στην Πλατεία Καρύτση

Loveskirts: Μια sur-mesure εμπειρία στην Πλατεία Καρύτση

Η Πέννυ Παυλίδου βρήκε τα πατρόν που κολακεύουν κάθε σωματότυπο, έχει δημιουργήσει το πρώτο ελληνικό online store για sur-mesure φούστες και σας περιμένει σε ένα κατάστημα 90 ετών γεμάτο με υφάσματα εκλεκτής ποιότητας.

Έχοντας μεσογειακό σωματότυπο, η Πέννυ Παυλίδου πάντα ένιωθε να την κολακεύουν περισσότερο οι φούστες και τα φορέματα από τα παντελόνια. Υπήρξαν λοιπόν αμέτρητες οι φορές που δε μπορούσε να βρει σε ένα κατάστημα ρούχων μια φούστα που να την ικανοποιεί με την εφαρμογή της. Ακόμα κι όταν την έβρισκε, συχνά δεν ήταν στο μήκος που θα ήθελε, δεν είχε ύφασμα ή print της αρεσκείας της.  

Σε περίπτωση που συμπάσχετε μαζί της, ήρθε η ώρα να μάθετε πως όλη αυτή η ταλαιπωρία της στα μαγαζιά γέννησε κάτι όμορφο για όλες μας, ένα brand με custom made φούστες. Η Πέννυ Παυλίδου μας παρέχει τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε το δικό μας μοναδικό, κομψό κομμάτι, επιλέγοντας από πατρόν που κολακεύουν όλους τους σωματότυπους και ποιοτικά υφάσματα, δυσεύρετα στην εγχώρια αγορά.

Tο Loveskirts.gr, το πρώτο ελληνικό online store για sur-mesure φούστες έχει την έδρα του στην Πλατεία Καρύτση, σε έναν χώρο που ασχολείται πολλές δεκαετίες με τη μόδα.  Η οικογενειακή επιχείρηση «Κανελλόπουλος» μετράει περίπου 90 χρόνια με ένα κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας το οποίο διαθέτει μια τεράστια ποικιλία 100% βρετανικών υφασμάτων εκλεκτής ποιότητας  κάθε είδους,  με σήμα κατατεθέν τα Liberty of London.

Όπως εξηγεί η εμπνεύστρια του Loveskirts για την επιχείρηση που αρχικά ασχολήθηκε με την ανδρική ένδυση, «η θεία μου, Αγγελική Κανελλοπούλου, εργάστηκε ως σχεδιάστρια στον οίκο Christian Dior στο Παρίσι, ενώ παράλληλα με το κατάστημα υφασμάτων και έτοιμων ενδυμάτων η μητέρα μου με τις δύο αδελφές της , στις οποίες ανήκε και το κατάστημα είχαν ανοίξει και οίκο υψηλής ραπτικής ο οποίος λειτούργησε από τη δεκαετία του ’70 έως τα μέσα του ’90».

Μεγαλώνοντας ανάμεσα σε σκίτσα μόδας, ποιοτικά υφάσματα, παρακολουθώντας τη δημιουργία ρούχων από πολύ κοντά και ταξιδεύοντας πολλές φορές με την οικογένειά της σε εκθέσεις μόδας του εξωτερικού, η Πέννυ Παυλίδου αγάπησε την όμορφη αισθητική, την καλή ποιότητα και τη διαχρονική αξία του κλασικού στη μόδα. Αφού εργάστηκε στον χώρο της επικοινωνίας και στον χώρο της ζαχαροπλαστικής στράφηκε στην οικογενειακή της παράδοση που πάντα επιθυμούσε να συνεχίσει και να εξελίξει.

Η πλατφόρμα του Loveskirts.gr είναι απλή στη χρήση της: Το μόνο που θα κάνετε είναι να διαλέξετε τύπο φούστας, ύφασμα, να δώσετε τα μέτρα της μέσης σας και το μήκος που θέλετε να έχει το ρούχο σας. «Υπάρχουν αναλυτικά οδηγίες και βήματα που καθοδηγούν τον χρήστη και φυσικά υπάρχει πάντα και η επιλογή να επικοινωνήσουν μαζί μας για περαιτέρω καθοδήγηση».

Όμως δεν είναι καλύτερο να βρίσκουμε λίγο χρόνο προκειμένου να έχουμε επαφή από κοντά με το ρούχο που θα αγοράσουμε, πόσο μάλλον όταν μπορούμε να ζήσουμε μια sur-mesure εμπειρία; Εκτός λοιπόν από τη διαδικτυακή πλατφόρμα του Loveskirts, μπορείτε να κλείσει δωρεάν ραντεβού στο ιστορικό κατάστημα της Πλατείας Καρύτση, να χαθείτε μέσα σε τόπια από υπέροχα υφάσματα, σε υφές και  prints, να δοκιμάσετε όλα τα πατρόν που σας προτείνει η Πέννυ Παυλίδου και να επιλέξετε αυτό που νιώθετε να σας κολακεύει περισσότερο. 

Είτε σας πηγαίνει περισσότερο η γραμμή της φούστας “umbrella”, είτε νιώθετε κομψή μέσα σε μια “cinderella”, αν πάντα ψάχνατε την ιδανική “lulu” ή σας λείπει το στυλ της “bon – bon”, όποιο κι αν είναι το πατρόν που θα επιλέξετε, στο Loveskirts.gr θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία των Liberty of London Fabrics που υπάρχουν στην Ελλάδα σε απίστευτα  prints για τα οποία ο βρετανικός οίκος φημίζεται από το 1875,  ενώ αυτή την περίοδο θα μπορείτε να σχεδιάσετε τη φούστα των ονείρων σας επιλέγοντας από υπέροχα χειμερινά tweed, tartan και cool wool υφές.  

Περισσότερες πληροφορίες για την πλατφόρμα Loveskirts.gr θα βρείτε εδώ, στο facebook και στο instagram ενώ μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού στο φυσικό  κατάστημα και να απόλαυσε την εμπειρία ενός  free skirt fitting, καλώντας στο 6948008150.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.