ΜΟΔΑLoner: Οι τσάντες από την Κέρκυρα που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο

Loner: Οι τσάντες από την Κέρκυρα που ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο

Ανθεκτικοί κερωμένοι σάκοι, ευρύχωρες τσάντες πλάτης, εύχρηστα πορτοφόλια, πρωτότυποι ιμάντες και θήκες μηχανών που μας συνοδεύουν τόσο στην καθημερινότητά μας όσο και στα ταξίδια μας.
DSCF7099

Συνδυάζοντας ιδανικά την minimal αισθητική με την ασφάλεια, την άνεση με τα ποιοτικά υφάσματα, την μεγάλη χωρητικότητα με το στυλ, τις δερμάτινες λεπτομέρειες με τον καμβά, μια σειρά χειροποίητων αξεσουάρ από την Κέρκυρα μας βοηθά να μεταφέρουμε όσα χρειαζόμαστε τόσο στην καθημερινότητα μας όσο και στα ταξίδια μας.

DSC_7892

DSC_8647
Η ετικέτα των Loner δημιουργήθηκε τον Δεκέμβρη του 2015. Πρόκειται για μια ιδέα της Γιώτας Παπαηλιοπούλου, μια προσωπική της ανάγκη και αναζήτηση που κατέληξε σε ευρύχωρες τσάντες πλάτης, πρακτικούς ταξιδιωτικούς σάκους και μια σειρά από πορτοφόλια σε ποικιλία χρωμάτων.

DSCF7231

DSCF5685

Ανάμεσα τους υπάρχουν θήκες καθώς και -διαφορετικοί από ό,τι έχουμε συνηθίσει- ιμάντες για φωτογραφικές μηχανές. Αν και η σχεδιάστρια τους σπούδασε Αρχειονομία, Βιβλιοθηκονομία και Μουσειολογία η αγάπη της για τη δημιουργία, τα ταξίδια και τη φωτογραφία την κέρδισε και την οδήγησε στο brand.

Όλα τα προϊόντα με την υπογραφή Loner είναι φτιαγμένα από πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας με βασικό υλικό τον κερωμένο καμβά που τα καθιστά αδιάβροχα και με εξαιρετική αντοχή στο χρόνο. Είναι όλα χειροποίητα από Έλληνες τεχνίτες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Ιονίου και, όπως εξηγεί η σχεδιάστριά τους, ένας παράγοντας που εγγυάται την ποιότητα τους είναι το γεγονός πως  είναι «φτιαγμένα με μεράκι».

DSCF5522-2
DSC_8210
DSCF5527-2
DSC_7043

Η απλότητα, η διαχρονικότητα και η αισθητική είναι βασικές αρχές της Loner.  Αν και με το όνομα τους δηλώνουν πως είναι «μοναχικά» τα Loner Supplies δημιουργήθηκαν για να μας συνοδεύουν στα ταξίδια, στις καθημερινές μας περιπλανήσεις καθώς και όταν προσπαθούμε να αποθανατίσουμε τις στιγμές με την βοήθεια ενός φωτογραφικού φακού. 

Περισσότερες πληροφορίες για το Loner θα βρείτε εδώ, στο Facebook και στο Instagram

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.