ΑΓΟΡΑLegion Run: «Το ένστικτό σου θα σου λέει να μην πηδήξεις»

Legion Run: «Το ένστικτό σου θα σου λέει να μην πηδήξεις»

Αλλά εσύ θα πεις το «ναι» στον σκληρότερο και πιο συναρπαστικό αγώνα αντοχών με τους «Ρουβίκωνες» και τα «ρωμαϊκά τείχη».

Ανεβαίνεις στην κορυφή και το βλέμμα σου καρφώνεται στο χάσμα των δύο μέτρων. Θα πρέπει να εστιάσεις στον στόχο και να μην διστάσεις να πηδήξεις. Πέταξε και άπλωσε τα χέρια σου για να μπορέσεις να πιαστείς από την μπάρα και να στερεώσεις τα πόδια σου στον κεκλιμένο τοίχο. Πέρασε κάτω από την μπάρα και κατέβα τη σκάλα. Να είσαι σίγουρος ότι δεν θα πιστεύεις στο τι κατάφερες μόλις τώρα και θα ρωτάς τους υπόλοιπους να σου το επιβεβαιώσουν, «Το είδες αυτό; Είναι σκέτη τρέλα, έτσι;»

Αυτό ήταν μόνο ένα από τα συναρπαστικά εμπόδια του κορυφαίου αγώνα αντοχής, προκλήσεων και συνεργασίας στον κόσμο, το LEGION RUN, έρχεται την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 στο χώρο του Ιππόδρομου Αθηνών, στο Μαρκόπουλο, μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας.

To LEGION RUN δεν είναι ένας απλός στίβος μάχης, είναι μια εμπειρία ζωής γεμάτη προκλήσεις, σκόνη, λάσπη, εμπόδια αλλά και συνεργατικότητα, διασκέδαση και φιλία.

Legion Run is… Team Building

Οποιοσδήποτε μπορεί να έρθει με την παρέα του και να δοκιμάσει τις ικανότητες του. Θα πρέπει να προκαλέσεις σώμα και μυαλό ώστε να τερματίσεις σε μια απαιτητική διαδρομή με όπλα την εφευρετικότητα, την ομαδικότητα και την προσπάθεια. Δεν θα είναι εύκολο καθώς θα χρειαστεί να τρέξεις, να συρθείς, να μπεις μέσα στη λάσπη και να βοηθήσεις άλλους να περάσετε όλοι μαζί τα εμπόδια και να φτάσετε στον τερματισμό σαν μια γροθιά. Μια ομάδα. Μια Λεγεώνα!

Η εμπειρία χιλιάδων ανθρώπων που έχουν συμμετάσχει σε LEGION RUN μαρτυρά πως πρόκειται για μια περιπέτεια που ανεβάζει την αδρεναλίνη και η οποία μπορεί να γίνει η έμπνευση για μια πιο αισιόδοξη και ομαδική φιλοσοφία. Μια νέα στάση ζωής!

To LEGION RUN θα διοργανωθεί από την ΧCUBED, the sports marketing & brand activations agency στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει με την ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. μέλος του Ομίλου ΟΠΑΠ.

Τέρμα η τηλεόραση

Ώρα για δράση

WE ARE LEGION!

Legion Run Athens 2017

Posted by Legion Run on Montag, 18. September 2017

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.LegionRun.com.
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.