ΑΓΟΡΑΌλες εκείνες οι περιπτώσεις που το leasing αυτοκινήτου είναι απλά η ιδανική επιλογή

Όλες εκείνες οι περιπτώσεις που το leasing αυτοκινήτου είναι απλά η ιδανική επιλογή

Υπάρχει ένα όχημα για κάθε ανάγκη και η LeasePlan είναι εδώ για να σας το προσφέρει.

Τί είναι καλύτερο από ένα road trip με φίλους σε χιονισμένες πλαγιές και γραφικά ορεινά χωριά; Όχι πολλά. Το αίσθημα που έχεις όταν ξέρεις ότι θα ξεφύγεις έστω και για λίγες μέρες από τους χαώδεις ρυθμούς της πόλης και θα χαλαρώσεις κάνοντας βόλτες σε σοκάκια, πίνοντας ζεστές σοκολάτες είναι αξεπέραστο. Το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να χαλάσει τα σχέδια σου είναι το αυτοκίνητο σου, που είναι πόλης και δεν ανεβαίνει σε βουνά.

Η LeasePlan έχει απάντηση για όλες τις περιπτώσεις και στην συγκεκριμένη περίπτωση η απάντηση είναι η μίσθωση ενός αυτοκινήτου φτιαγμένου ειδικά για δύσκολα τερέν. Φυσικά, η μίσθωση αυτοκινήτου, δεν είναι μόνο για τα road trips. Η μίσθωση αυτοκινήτου ή leasing όπως έχει καθιερωθεί να λέγεται διεθνώς,είναι για όποιον θέλει, να έχει σε κάθε φάση της ζωής του, τη δυνατότητα να επιλέγει το αυτοκίνητο που ταιριάζει στην καθημερινότητα και τις ανάγκες του, χωρίς να δεσμευτεί με την αγορά του.

Αν για παράδειγμα, ήσουν εργένης και τώρα περιμένεις το πρώτο σου παιδί, το μικρό αυτοκίνητο πόλης που έχεις, δεν είναι πια βολικό και άνετο για τις βόλτες με το καινούριο μέλος της οικογένειας. Αν όμως, είχες σκεφτεί έξυπνα και είχες επιλέξει το leasing αυτοκινήτου αντί για την αγορά, θα ήξερες πως κάθε τρία χρόνια, μπορείς να αλλάζεις το μισθωμένο σου όχημα, με ένα καινούργιο, κατάλληλο να καλύψει τις ανάγκες της οικογένειας σου. Μάλιστα, οι ειδικοί της LeasePlan, είναι πάντα δίπλα σου για να σε βοηθήσουν με την επιλογή.

Φανταστείτε μια οικογένεια, με δύο εργαζόμενους γονείς που προσπαθούν να προϋπολογίσουν τα έξοδα. Δεν είναι βολικό να γνωρίζουν εκ των προτέρων πως τα κόστη συντήρησης των αυτοκινήτων τους καλύπτονται από ένα σταθερό, προσυμφωνημένο μηνιαίο μίσθωμα; Αυτό είναι και ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του leasing, το γεγονός πως όλα τα σχετικά με τη χρήση του αυτοκινήτου έξοδα, εκτός του καυσίμου, τα αναλαμβάνει η LeasePlan, αφού περιλαμβάνονται ήδη στο μισθωτήριό σας, χωρίς εσείς να χρειαστεί να ανησυχήσετε για το πόσο μπορεί να κοστίσει το επόμενό σας σέρβις.

Αλλά, ακόμη και αν οι αλλαγές στην ζωή σας δεν είναι τόσο μεγάλες και δεν περιλαμβάνουν την άφιξη ενός μωρού, αλλά απλά ψάχνετε το επόμενό σας αυτοκίνητο, χωρίς να θέλετε να πάρετε βιαστικές αποφάσεις, τότε και πάλι το leasing θα σας σώσει. Μπορείτε να επιλέξετε σήμερα, το επόμενό σας αυτοκίνητο, μέσα από τα LeasePlan SpecialDeals και να προσαρμόσετε τους όρους στις δικές σας ανάγκες. Με τον τρόπο αυτό, θα έχετε το κατάλληλο αυτοκίνητο, σε κάθε βήμα της ζωής σας.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.