ΣΙΝΕΜΑ“Lane 1974”: Μία διαφορετική ιστορία των αντισυμβατικών 70s στις φετινές Νύ...

“Lane 1974”: Μία διαφορετική ιστορία των αντισυμβατικών 70s στις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας

Το βασισμένο σε αληθινή ιστορία κινηματογραφικό ντεμπούτο της S.J. Chiro έρχεται στο 23ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας.

H καθιερωμένη συνάντηση όσων αγαπούν το σινεμά και μεγαλύτερη ετήσια κινηματογραφική γιορτή της Αθήνας, δηλαδή οι Νύχτες Πρεμιέρας, διοργανώνονται αισίως για 23η χρονιά και δεκάδες ενδιαφέρουσες ταινίες θα προβληθούν και φέτος σε αγαπημένους κινηματογράφους της πόλης από 20 Σπετεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου. Με την αγωνία να κορυφώνεται για το πλήρες πρόγραμμα του φεστιβάλ, έχουν αρχίσει ήδη οι ανακοινώσεις προβολών και άλλη μία ταινία που θα απολαύσουμε θα είναι το Lane 1974 / Το Καλοκαίρι του ’74 που αποτελεί το κινηματογραφικό ντεμπούτο της S.J. Chiro και θα συμπεριλαμβάνεται στην ενότητα Τα Αγαπημένα του Φεστιβάλ / Festival Darlings.

https://www.youtube.com/watch?v=VwsgyUOhh54

Lane 1974 / To Καλοκαίρι του ’74

Ενότητα: Τα Αγαπημένα του Φεστιβάλ / Festival Darlings

ΗΠΑ, 2017

Σκηνοθεσία: S.J. Chiro

Σενάριο: S.J. Chiro

 
Εμφανίζονται: Katherine Moennig, Jasmin Savoy Brown, Sara Coates, Linas Phillips, Sophia Mitri Schloss

Όσο ζει στα στενά όρια μιας εναλλακτικής κοινότητας στη Βόρεια Καλιφόρνια μαζί με την μητέρα και τα δύο αδέρφια της, κατά τη διάρκεια των αντισυμβατικών 70s, η 13χρονη Λέιν βλέπει μεν εικόνες της ζωής στην πόλη χωρίς όμως να αισθάνεται μειονεκτικά. Όταν αναγκάζονται να φύγουν οικογενειακώς, η επαφή με το αστικό περιβάλλον και η συνειδητοποίηση πως η μητέρα της είναι ανήμπορη να τους παρέχει κάποιο είδος σταθερότητας, αλλάζουν τις αντιλήψεις της και την φέρνουν πρόωρα στον κόσμο των μεγάλων. Βασισμένο σε αληθινή ιστορία, το ντεμπούτο της Ες Τζέι Τσίρο από το Σιάτλ, αντιπαραθέτει περίφημα μαγικές εικόνες της φύσης με τις καθόλου μαγικές περιπέτειες της οικογένειας, τονίζοντας με έμφαση την διάλυση του ονείρου της γενιάς της αμφισβήτησης και του ελεύθερου πνεύματος.

 

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.