ΜΟΔΑΗ νέα συλλογή KALEOS Eyehunters είναι τόσο πολυδιάστατη όσο και η φύση

Η νέα συλλογή KALEOS Eyehunters είναι τόσο πολυδιάστατη όσο και η φύση

Το brand από την Βαρκελώνη προσφέρει εκπληκτικά σχέδια, ηλίου και οράσεως, σε προσιτές τιμές και η νέα του συλλογή μοιάζει με μία βεντάλια γεμάτη αντιθέσεις.

Τι κι αν το καλοκαίρι πέρασε, τα γυαλιά ηλίου είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ σε μια ηλιόλουστη χώρα όπως η δική μας και ένα νέο brand από μια χώρα με παρόμοιο κλίμα μας ενθουσίασε με την ποικιλία των σκελετών του, τις γραμμές που απευθύνονται σε όλους.

Παράλληλα, τα γυαλιά οράσεως είναι απαραίτητα κάθε στιγμή του χρόνου. Αν θέλετε κάτι πολύ κλασικό, αν ψάχνετε ένα statement κομμάτι, αν σας αρέσει το χρώμα στα αξεσουάρ σας, αν τα γυαλιά σας –οράσεως ή ηλίου–  θέλετε να σας χαρακτηρίζουν, το KALEOS Eyehunters διαθέτει το σχέδιο που ψάχνετε, αφού η νέα του συλλογή μοιάζει με μία βεντάλια γεμάτη αντιθέσεις.

Η αλήθεια είναι πως τα γυαλιά, οράσεως ή ηλίου είναι ένα ακριβό σπορ, ακόμα κι αν ένας καλός σε ποιότητα φακός δεν κοστίζει πολύ οι σκελετοί είναι εκείνοι συνήθως, τουλάχιστον των επώνυμων οίκων μόδας, που ανεβάζουν τον λογαριασμό. Μόνο που το brand που μας έρχεται από την Βαρκελώνη προσφέρει εκπληκτικά σχέδια σε πολύ προσιτές τιμές.  

Η νέα συλλογή λοιπόν Conservatory Issue II του KALEOS Eyehunters βασίζεται στις αντιθέσεις, ξεκινώντας από κάτι απλό φτάνει σε κάτι πάρα πολύ «εξελιγμένο» καλύπτοντας έτσι όλα τα γούστα και μπορώντας να ανταποκριθεί σε πολλά διαφορετικά look.

Λιτά, ανεπιτήδευτα σχέδια αναδεικνύονται με ευφάνταστες, δημιουργικές πινελιές κι έτσι τα Kaleos Eyehunters ξεχωρίζουν με τη φινέτσα τους και τα ανατρεπτικά υλικά τους σε μία συλλογή γεμάτη αντιθέσεις.

Άλλωστε, η φιλοσοφία της εταιρείας βασίζεται στo ότι η έμπνευση της σχεδιαστικής της ομάδας πηγάζει από τη δημιουργία για κάθε προσωπικότητα, περίσταση και διάθεση. Έτσι προκύπτει μία ευρεία γκάμα σκελετών οράσεως και ηλίου, κάθε ένα ξεχωριστό, με τη δική του προσωπικότητα.

Μοντέρνα ή πιο «συντηρητικά», πολύχρωμα και μονόχρωμα, μεταλλικά και κοκάλινα, τα ζευγάρια του brand έχουν εξαιρετική σχεδίαση, υλικά υψηλής ποιότητας αλλά και  προσιτές τιμές.

Οι συλλογές του brand συμβαδίζουν με τις τάσεις.  Στην Conservatory Issue II θα βρείτε γήινες αποχρώσεις, αποχρώσεις εμπνευσμένες από το ξύλο και την βλάστηση, φακοί που δένουν αρμονικά με τους σκελετούς, αναπάντεχοι συνδυασμοί και έντονες λεπτομέρειες με καθρέφτη και glitter, δημιουργούν ένα σύνολο τόσο πολυδιάστατο όσο και η φύση.

Μάλιστα, πρόσφατα έγινε η παρουσίαση της νέας συλλογής του KALEOS Eyehunters, η οποία πραγματοποιήθηκε στο μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

Με την επιμέλεια του σκηνογράφου Γιώργου Γεωργίου, η «φύση» -κεντρικό στοιχείο της καμπάνιας Conservatory Issue II- πήρε ζωή μέσα από ένα αφαιρετικό δέντρο, ένα art installation που υλοποιήθηκε ειδικά για το συγκεκριμένο event και τοποθετήθηκε στην κεντρική αίθουσα του Μεγάρου Σταθάτου, ενώ τα γυαλιά της συλλογής υπήρξαν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Γνωρίστε  τη νέα  συλλογή του brand από τη Βαρκελώνη εδώ, στο Facebook και στο Instagram.
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.