Στα γρήγορα: Έβδομος δίσκος για την Τεξανή country μουσικό στην MCA Nashville, μέρος του οποίου ηχογραφήθηκε σε στούντιο πάνω από στάβλο αλόγων, ιδιοκτησίας της Sheryl Crow.

Την ακούσαμε: Φαίνεται πως η «χρυσή ώρα» σε καλλιτεχνικό και προσωπικό επίπεδο ευθυγραμμίζονται, μιας και ο δίσκος συμπίπτει με τον ευτυχή έγγαμο βίο της Musgraves. Οι αβίαστες country pop μελωδίες δεν είναι απλά παρωχημένα ερωτικά βλαχοτράγουδα. Μοιάζουν περισσότερο με απροσποίητες σελίδες ημερολογίου που έχουν εφηβική ευθύτητα και ενθουσιασμό αλλά όχι απαραίτητα αντίστοιχη αφέλεια -αντίθετα εκμεταλλεύεται τα κλισέ του είδους υπέρ της. Σε αυτές τις σελίδες δεν χωράει μόνο η συντροφική αγάπη, αλλά συναισθηματικές εξομολογήσεις προς τη μητέρα της (“Mother”), ενώ στίχοι όπως “After the gold rush, there ain’t no reason to stay” (“Sapce Cowboy”) δεν μπορεί παρά να κάνουν ακόμη πιο έκδηλες εμφανείς επιρροές, ενώ η ιδιοκτήτρια του χώρου όπου ηχογραφήθηκε ο δίσκος δεν μπορεί παρά να δημιουργεί αναπόφευκτους συνειρμούς. 

Τρέξε μακριά: Αν δεν κατάλαβες για ποιόν συνειρμός ο λόγος με το “after the gold rush”.

Τ’ είπες τώρα; «Είναι ένα album που φαντάζεται έναν κόσμο στον οποίο ο συγγραφέας του είναι το mainstream κι όχι μία σημαντική επιρροή.»-The Guardian

Να τ’ αφήσω; 90/100 –Metacritic

https://www.youtube.com/watch?v=y3l-ovZQY4M