ΑΓΟΡΑΉμασταν εκεί όταν το  Hendrick’s Circus έφτασε για μία και μόνο βραδιά στην Αθήνα

Ήμασταν εκεί όταν το  Hendrick’s Circus έφτασε για μία και μόνο βραδιά στην Αθήνα

Το δημοφιλές gin μας ετοίμασε πριν από μερικές μέρες μια έκπληξη με εκπληκτικά cocktail και εκκεντρικούς χαρακτήρες.

Πριν από μερικές μέρες, ένα δημοφιλές gin που μας βοήθησε να ξεφύγουμε για λίγες ώρες από την καθημερινότητα,  ετοιμάζοντάς μας μια έκπληξη. Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, το Hendrick’s και ο περιπλανώμενος θίασος του έκαναν για μία μόνο βραδιά στάση στην Αθήνα και μας οδήγησαν μέχρι τον πολυχώρο του Art Factory στον Ταύρο, σε ένα κάλεσμα πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Μας υποδέχτηκαν προσφέροντας μας ποπ-κορν και μαλλί της γριάς, αφού ήμασταν καλεσμένοι στο πιο ασυνήθιστο τσίρκο της πόλης. 

Μια λίστα από  cocktail με βάση το Hendrick’s κρατούσε συντροφιά στους καλεσμένους που φτάνοντας στον χώρο δεν γνώριζαν τι ακριβώς θα συμβεί εκείνο το βράδυ. Όταν το  Art Factory γέμισε με κόσμο, ο χώρος του μετατράπηκε σε  κινηματογραφικά φτιαγμένο σκηνικό.

Οι προβολείς έστρεψαν το βλέμμα μας προς το βάθρο, εκεί που ο Ringmaster του θιάσου άρχισε να μας συστήνει ένα προς ένα τα ονόματα που θα μας παρουσίαζαν τις μοναδικές  τους ικανότητες. Τον σιωπηλό κωμικό Alex de Paris, το κορίτσι – λάστιχο Hendra, την αινιγματική μάντισσα, τον αρσιβαρίστα γνωστός και ως Very Strongman, την εναέρια χορεύτρια Heindi, τον ζογκλέρ Pepe Peperonious, τις εντυπωσιακές σιαμαίες αδερφές. Ο καθένας με τη σειρά του μας ενθουσίασαν με την παράστασή τους, κάνοντάς μας να τους φωτογραφίζουμε ασταμάτητα.

Μόλις οι ασυνήθιστοι χαρακτήρες της βραδιάς ολοκλήρωσαν τα νούμερα τους, μπλέχτηκαν με όλους εμάς προκειμένου να τους γνωρίσουμε καλύτερα, δημιουργώντας ένα μεγάλο πάρτι που είχε σαν βάση του το Hendrick’s με tonic και μια φέτα αγγούρι, τον πρωταγωνιστή της βραδιάς που μας καλούσε να δούμε τη νύχτα σαν ένα μυστηριώδες θέαμα, βγαλμένο από μια άλλη εποχή. Από εκείνη τη νύχτα, κάθε φορά που πίνουμε το βοτανικό gin ταξιδεύουμε στο πιο ασυνήθιστο τσίρκο που επισκέφτηκε ποτέ την Αθήνα.

Περισσότερες πληροφορίες για το Hendrick’s θα βρείτε εδώ και εδώ
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.