ΝΥΧΤΕΣ

Η Popaganda Γιορτάζει – 2 Χρόνια, 2 Πόλεις, 2 Πάρτυ

Ξέρουμε τι θα κάνετε αυτόν τον Νοέμβριο: 14/11 στη Θεσσαλονίκη (Bord de l' Eau) - 21/11 στην Αθήνα (Πολυχώρος Πολιτισμού Αθηναϊς)
popaganda_2_years_slider
Στις 18 Σεπτεμβρίου το popaganda.gr έκλεισε δύο χρόνια. Έσβησε δύο κεράκια σε ένα πάρτυ μεταξύ συγγενών και φίλων (για τέτοιο προοριζόταν, άσχετα πως εξελίχθηκε) στην στοά Κουρτάκη, στα γραφεία μας όπου πατήθηκε και το παρθενικό publish δυο χρόνια πριν. Το μυαλό όλων μας όμως ήταν στα Πάρτυ τα Μεγάλα. Εκεί που θα το γιορτάζαμε με όλους εσάς. Τους αναγνώστες και τους συνεργάτες που μας εμπιστευθήκατε και σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία κάνατε ένα αληθινά ανεξάρτητο site με μια παλιομοδίτικη εμμονή στην παραγωγή πρωτογενούς περιεχομένου να περάσει το Μισό Εκατομμύριο μοναδικών επισκεπτών σε χρόνο-ρεκόρ… αλλά και να πρωταγωνιστεί στο talk of the town για τις προτάσεις, τα αντανακλαστικά και την αισθητική του.
Αρκετά με τα σοβαρολογήματα όμως….
 
ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΤΥ
 
 
HELL YES PARTY
 
girls dancing
 
boys dancing
 
Σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Δύο σερί εβδομάδες, ο Κολοκοτρώνης μας χορεύει σαν να μην υπάρχει αύριο. Θα γίνει κόλαση. Θα γίνει χαμός. Να βάλουμε κι άλλο gif; Ή μας πιστεύετε;
 
(καλά, βάζουμε)
 
popaganda_neon_2_fb_cover_SLOW
 
Ξεκίνημα από τη Θεσσαλονίκη. Στο αγαπημένο μας Bord de l’ Eau που είχαμε ξεσηκώσει και τον προηγούμενο Μάιο στην πρώτη μας άνοδο στον βορρά. Το Σαββατοκύριακο που κορυφώνεται το Φεστιβάλ Κινηματογράφου και η πόλη πλημμυρίζει.
 
Σάββατο 14/11 λοιπόν, από τις 22.00 με ελεύθερη είσοδο φυσικά. Μουσικές από τo DJ team του popaganda.gr, αλλά και δύο εκλεκτούς φίλους: τη Nadja και τον Γιάννη Δρίζη (Fair Weather Friends Records), από τους καλύτερους τζόκεϊς της πόλης. 
RSVP εδώ παρακαλούμε…
 
(hangover/ανάπαυλα/ξεκούραση/καφές/νηστεία/προσευχή)
 
bill murray coffee
 
Συνεχίζουμε στην Αθήνα που παραπονιέστε ότι δεν είμαστε αρκετά δραστήριοι, αφού δεν έχουμε διοργανώσει κάτι μεγάλο μετά το πάρτυ λανσαρίσματος που βούλιαξε το Booze στις 6/12/2013
 
Ε, λοιπόν θα τον γεμίσουμε τον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναϊς το Σάββατο 21/11; Θα τον γεμίσουμε. Από τις 22.00 και μετά, επίσης με ελεύθερη είσοδο. Η οποία θα γίνεται ΜΟΝΟ με προσκλήσεις – τις προμηθεύεστε στέλνοντας POP κενό και το ονοματεπώνυμό σας στο 54100 (κόστος 1,23 ευρώ με ΦΠΑ). Μουσική θα διαλέξει ένα πολυσυλλεκτικό line-up με μερικά από τα πιο δημοφιλή dj acts των τελευταίων χρόνων: Armani Had A Softer Touch, Oh Yeah!, Λατέρνατιβ, DJ Quentin aka Ντίνος Γκουτζουλούς, Bad Spencer, Diskotekken.
 
Όλα αυτά σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο με πολλές εκπλήξεις και άφθονα δωρεάν κοκτέιλ από τη Jose Cuervo (όπως φυσικά θα γίνει και στη Θεσσαλονίκη).
 
Στα δύο πάρτυ της Popaganda μπορείτε ασφαλώς να κινηθείτε cashless, χωρίς άγχος για μετρητά, πληρώνοντας με MasterCard.
 
POPAGANDA_2_YEARS_PARTY_FB_POSTERS_1
 
 
Λοιπόν, τι λέτε; Θα το κάψουμε τον Νοέμβρη;
 
Will you POP celebrate with us?

 

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2019 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.