Φέτος η Dudette, το κορίτσι της πόλης, έρχεται να σου ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη διάθεση με την καλοκαιρινή συλλογή των αξεσουάρ της. Τα κλασικά minimal μεταξωτά κολιέ θα κάνουν την εμφάνιση τους σε έντονα καλοκαιρινά χρώματα, κιμονό με tropical patterns θα σε ταξιδέψουν σε τροπικούς προορισμούς ενώ οι αγαπημένες πετσετένιες τσάντες πλάτης και τα clutches θα σε κάνουν να θες να τις πάρεις και να τρέξεις κατευθείαν στην παραλία.

Πιστή βέβαια και στους γήινους τόνους δε θα μπορούσε και φέτος από τη συλλογή της να απουσιάζει η basic συλλογή των βαμβακερών κολιέ, για εκείνες που αγαπούν να βλέπουν τα έντονα χρώματα αλλά είναι λάτρης των γήινων.

Κατά τη διάρκεια των δυο ημερών θα έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις τα κομμάτια της νέας συλλογής που σου αρέσουν ή ακόμα και να τα παραγγείλεις. Εαν δε, είσαι κάτοχος κάρτας Visa, με κάθε αγορά σου, η Dudette σε επιβραβεύει με ένα από τα limited edition, καλοκαιρινά σετ βραχιολιών ενώ ταυτόχρονα μπαίνεις στην κλήρωση για ένα από τα summer beach clutches.

Τέλος,  τις  απογευματινές  ώρες,  το  πάρτι και το Tropical summer mood θα συμπληρώνει  το  αγαπημένο Cointreau με το δροσιστικό Cointreau Fizz που θα απογειώσει τη διάθεση.

Highlight που δεν πρέπει να χάσεις! Την Παρασκευή το απόγευμα θα δεις και την άλλη πλευρά της Düdette… καθώς θα επιμεληθεί η ίδια τη μουσική αναλμβάνοντας τα dexx.  

Το πιο καλοκαιρινό fashion party θα στηθεί στον πρώτο όροφο του Noel (Κολοκοτρώνη 59Β) στις 25 & 26 Μαΐου από τις 12 μέχρι τις 10. Μην το χάσεις!