ΣΚΑΝΕΡ

Οι Αμερικανοί διαδηλώνουν ενάντια στην «μηδενική ανοχή» της κυβέρνησης Τραμπ

Χιλιάδες Αμερικανοί πολίτες συμμετείχαν, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, σε πορείες διαμαρτυρίας ενάντια στην σκληρή μεταναστευτική πολιτική του Προέδρου Τραμπ και του δόγματος της μηδενικής ανοχής που κηρύττει η κυβέρνησή του.

Χιλιάδες Αμερικανοί πολίτες συμμετείχαν σε πορείες διαμαρτυρίας που διοργανώθηκαν σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ , το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, για να διακηρύξουν την αντίθεσή τους στην σκληρή μεταναστευτική πολιτική που εφαρμόζει ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Το δόγμα «μηδενική ανοχή» που ακολουθεί η κυβέρνησή του, περιλαμβάνει και την περιοριστική κράτηση ολόκληρων οικογενειών, καθώς και τον αναγκαστικό χωρισμό των παιδιών μεταναστών από τους γονείς τους. Οι διαδηλωτές αντιπαρέβαλλαν στην μηδενική ανοχή του Ντόναλντ Τραμπ το σύνθημα “families belong together” (Οι οικογένειες μένουν ενωμένες ). Πορείες έλαβαν χώρα στο Σικάγο, στο Λος Άντζελες, στην Νέα Υόρκη, στο Σαν Φρανσίσκο, στην Ουάσιγκτον και σε πολλές άλλες μικρές και μεγάλες πόλεις της Αμερικάνικης υπερδύναμης.

Διαδηλώτρια κρατάει πλακάτ, κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική μετανάστευσης του αμερικανικού προέδρου στο Σικάγο του Ιλινόις, στις 30 Ιουνίου 2018.

Χιλιάδες Αμερικανοί διαμαρτύρονται για την πολιτική μετανάστευσης του αμερικανικού προέδρου Ντόναλτ Τραμπ, στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια στις ΗΠΑ στις 30 Ιουνίου 2018.

Διαδηλώτρια κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική μετανάστευσης του αμερικανικού προέδρου Τραμπ, στο Σικάγο του Ιλινόις, στις 30 Ιουνίου 2018.

Αμερικανοί στη γέφυρα του Μπρούκλιν, συμμετέχουν σε πορεία, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική μετανάστευσης του αμερικανικού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ. Νέα Υόρκη, ΗΠΑ, 30 Ιουνίου 2018.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Λόρα Ντερν απευθύνεται στους διαδηλωτές, καθώς προλογίζει τον αντι-κυβερνήτη της Καλιφόρνιας Γκάβιν Νιούσον, σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον της πολιτικής μετανάστευσης του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, ΗΠΑ στις 30 Ιουνίου 2018.

Γυναίκα κρατάει πλακάτ, ενώ βρέχεται από το νερό που ψεκάζεται από ένα πυροσβεστικό όχημα, για να δροσιστούν οι διαδηλωτές. Η θερμοκρασία στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ πλησιάζει τους 35 βαθμός Κελσίου. Ουάσιγκτον, ΗΠΑ, 30 Ιουνίου 2018.

Γυναίκα κρατάει πλακάτ με σύνθημα I Do Really Care -Πραγματικά Νοιάζομαι- , συμμετέχοντας με χιλιάδες άλλους σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας , στο πάρκο Lafayette απέναντι από τον Λευκό Οίκο, στην Ουάσινγκτον, DC, στις ΗΠΑ, στις 30 Ιουνίου 2018.

Χιλιάδες διαδηλωτές περπατούν στην γέφυρα του Μπρούκλιν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική μετανάστευσης του αμερικανικού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, στη Νέα Υόρκη, ΗΠΑ, 30 Ιουνίου 2018.

Χιλιάδες άτομα παρευρίσκονται στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας γαι την μεταναστευτική πολιτική του Τραμπ, στο πάρκο Lafayette, απέναντι από τον Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον, ΗΠΑ, 30 Ιουνίου 2018.

Γυναίκες διαδηλώτριες στη γέφυρα του Μπρούκλιν, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ, 30 Ιουνίου 2018.

Ουάσινγκτον, ΗΠΑ, 30 Ιουνίου 2018.

Ουάσινγκτον, ΗΠΑ, 30 Ιουνίου 2018.

Ουάσινγκτον, ΗΠΑ, 30 Ιουνίου 2018.

Διαδηλωτές στην γέφυρα του Μπρούκλιν, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ, 30 Ιουνίου 2018.

Διαδηλωτές κρατούν πλακάτ με συνθήματα κατά του Τραμπ και κατά της μηδενικής ανοχής, κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης στο Σικάγο του Ιλινόις, ΗΠΑ, στις 30 Ιουνίου 2018.

Διαδηλωτές κρατούν πλακάτ με συνθήματα κατά του Τραμπ και κατά της μηδενικής ανοχής, κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης στο Σικάγο του Ιλινόις, ΗΠΑ, στις 30 Ιουνίου 2018.

Χιλιάδες διαδηλωτές κρατούν πλακάτ με συνθήματα κατά του Τραμπ και κατά της μηδενικής ανοχής, κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης στο Σικάγο του Ιλινόις, ΗΠΑ, στις 30 Ιουνίου 2018.

Ο κινηματογράφος για τους Αμερικανούς αποτελεί πάντα μια πλούσια πηγή άντλησης νοημάτων, για την ζωή τους και την ιστορία τους. Εδώ, άντρας κρατάει πλακάτ από την ταινία ” Η Εκλογή της Σόφι” . Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πολιτική μετανάστευσης του αμερικανικού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, στο Δημαρχείο του Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια, ΗΠΑ, 30 Ιουνίου 2018.

Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια, ΗΠΑ, 30 Ιουνίου 2018.

Μια γυναίκα κρατά πλακάτ που λέει «Κανένα Ανθρώπινο Πλάσμα δεν είναι Παράνομο», καθώς ενώθηκε με χιλιάδες άλλους Αμερικανούς πολίτες, που διαδήλωσαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη μεταναστευτική πολιτική του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ στο Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, ΗΠΑ, 30 Ιουνίου 2018.

Δύο νέες γυναίκες κρατούν πλακάτ που λέει: «Και οι δύο γονείς μου είναι μετανάστες. Χωρίς αυτούς δεν θα στεκόμουν εδώ σήμερα “. Λος Άντζελες, Καλιφόρνια, ΗΠΑ, 30 Ιουνίου 2018.

Στο πάρκο Lafayette απέναντι από τον Λευκό Οίκο στην Ουάσινγκτον, ΗΠΑ, στις 30 Ιουνίου 2018.

Νέα Υόρκη, ΗΠΑ, 30 Ιουνίου 2018.

Σικάγο, Ιλινόις, ΗΠΑ, στις 30 Ιουνίου 2018.

 

 

POP TODAY
© ΦΩΤΑΓΩΓΟΣ ΕΠΕ 2019 / All rights reserved
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.