ΜΟΔΑΓνωρίστε το νέο ταλέντο στο fashion design

Γνωρίστε το νέο ταλέντο στο fashion design

Η Ευγενία Δημοπούλου είναι το New Fashion Talent της Toi&moi.

Οι περισσότερες ίσως θυμάστε το μεγάλο project που σας ανακοινώσαμε λίγους μήνες πριν σε συνεργασία με την Toi&moi και στο οποίο καλούσαμε όποιον αγαπάει το σχέδιο μόδας να πάρει μέρος και να διεκδικήσει τον τίτλο του New Fashion Talent. Πλέον είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι… we have a winner!

 

Η Ευγενία είναι νέο κορίτσι που αγαπούσε το fashion design από μικρή – όπως με ενημέρωσε όταν τη γνώρισα από κοντά, στις εγκαταστάσεις της Toi&moi, έχει φάει πολύ κυνηγητό για τις κουρτίνες που κατέστρεφε μικρή προκειμένου να ντύνει τις κούκλες της.

Και μάλλον δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αν αναλογιστεί κανείς τον τρόπο που μεγάλωσε. «Ήξερα από μικρή ότι ήταν κάτι που αγαπούσα. Ο παππούς μου ήταν τσαγκάρης και είχε μαγαζί στο Κουκάκι με τσάντες και παπούτσια ενώ η γιαγιά μου ήταν μοδίστρα. Μου άρεσε πάρα πολύ να κάθομαι να τους βλέπω να δουλεύουν και με τη γιαγιά μου κάναμε μαζί τα πάντα, πλέξιμο, ράψιμο… Το είχα δηλαδή μέσα μου από μικρή».

Ποιο ήταν όμως το background της μέχρι να φτάσει σήμερα να αποτελεί το νέο ταλέντο της Toi&moi; «Έχω ασχοληθεί με σχέδιο μόδας στην ΑΚΤΟ, εκεί είχαμε κάνει και ένα διαγωνισμό με γνωστή εταιρία εσωρούχων στον οποίο κέρδισα την πρώτη θέση. Στη συνέχεια έκανα την πρακτική μου δίπλα στον κύριο Γιώργο Ελευθεριάδη, βοηθώντας τον σε μία κολεξιόν του. Παράλληλα με τα μαθήματα βέβαια, είχα βοηθήσει και τον κύριο Άγγελο Μπράτη. Μου έκανε μάθημα στη σχολή και επειδή μου άρεσε πολύ η τεχνική του μουλάζ, με φώναξε κοντά του για να δω πώς γίνεται, πώς είναι τα πράγματα από κοντά. Αυτή δηλαδή ήταν η πρώτη μου ουσιαστική επαφή με το αντικείμενο, δίπλα στον κύριο Μπράτη».

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στο Jenny.gr, κάνοντας κλικ εδώ.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.