Με εγκαταστάσεις που δεν θυμίζουν σε τίποτα ελληνικό πανεπιστήμιο, ο χώρος όπου στεγάζεται το Κολλέγιο παρέχει στους φοιτητές του όλα όσα χρειάζονται για να γίνει η φοίτησή τους μια εμπειρία ζωής.

Τα μεγάλα αμφιθέατρα, οι βιβλιοθήκες που θυμίζουν πανεπιστήμια του εξωτερικού, οι χώροι πρασίνου και οι αθλητικές του εγκαταστάσεις με πισίνες, γήπεδα τένις, ανοιχτά και κλειστά γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ κάνουν το campus του Deree να ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο στην Ελλάδα.

Το Deree στέκεται δίπλα στους σπουδαστές και στις σπουδάστριές του έμπρακτα, μέσω των υποτροφιών του αλλά και του προγράμματος Οικονομικής Στήριξης. Στον αγώνα αυτό έχει δίπλα του και πολύτιμους συμμάχους, όπως το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, που με τις υποτροφίες που προσφέρει, δίνει την ευκαιρία σε φοιτητές των δημοσίων ΑΕΙ και ΙΕΚ να φοιτήσουν παράλληλα στο Κολλέγιο.

Στο Deree, φοιτούν νέοι και νέες από 70 χώρες, κάνοντας το campus του πολυπολιτισμικό και πολύχρωμο. Άνθρωποι με διαφορετικές κουλτούρες, ήθη, έθιμα και συνήθειες έρχονται κοντά και γίνονται ένα, με κοινό στόχο τη μόρφωση.

Το δίκτυο αποφοίτων του αποτελείται από 53.000 μέλη παγκοσμίως, τα οποία απασχολούνται σε 1.700 εταιρείες σε 60 χώρες, με τους αριθμούς αυτούς να μεγαλώνουν χρόνο με το χρόνο.

Τέλος, όσοι επιλέγουν το Κολλέγιο έχουν την ευκαιρία να κάνουν πρακτική άσκηση, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε πρόσληψη, σε μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρίες διεθνώς, όπως η Coca Cola και η Johnson & Johnson.

Περισσότερες πληροφορίες για το Deree – Αμερικανικό Kολλέγιο Ελλάδος, το πρόγραμμα σπουδών και τις δυνατότητες που προσφέρει, μπορεί να βρει κανείς στο www.acg.edu