ΑΓΟΡΑΓια Κάθε τι Που Είναι τα Πάντα

Για Κάθε τι Που Είναι τα Πάντα

Το υπέροχο viral βίντεο της Generali Hellas σπάει το φράγμα των 4.000.000 views σε facebook και youtube.

Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι απόλυτα αληθινό! Αναρωτιέστε πώς ένα βίντεο ασφαλιστικής εταιρείας κατόρθωσε να συγκεντρώσει τόσα εκατομμύρια views μέσα σε μόνο δύο μήνες και να συγκινήσει χιλιάδες κόσμο; Μα γιατί μας υπενθυμίζει με τόσο απλό και τρυφερό τρόπο, πόσο πολύτιμες είναι για τον καθένα μας, οι καθημερινές στιγμές που χτίζουν το μέλλον μας. Κάθε τι μπορεί να είναι τα πάντα. Αρκεί να είσαι εκεί, έτοιμος να το υποδεχθείς και να το ζήσεις.

Η προσμονή ενός μωρού και η προετοιμασία του παιδικού δωματίου είναι μια πραγματικά συγκινητική εμπειρία. Αν δεν την έχεις βιώσει ο ίδιος, σίγουρα έχεις ακούσει αρκετές ιστορίες από γονείς ή φίλους, για το πώς ο μέλλοντας μπαμπάς αφουγκραζόταν με καμάρι το μωρό μέσα στη φουσκωμένη κοιλιά της μαμάς – ειπωμένες κάθε φορά με την ίδια γλυκιά τρυφερότητα και σπουδαιότητα, σαν να ήταν ό,τι πιο σημαντικό έχουν κάνει ποτέ στη ζωή τους. Αντίστοιχα, έχεις κι εσύ δεκάδες ιστορίες να αφηγηθείς από γεγονότα που στιγμάτισαν τη ζωή σου και καθόρισαν αυτό που είσαι σήμερα. Από τη γνωριμία με τον έρωτα της ζωής σου, τις στιγμές μιας φιλίας που βαστάει χρόνια… μέχρι ένα ατύχημα που άλλαξε όλη τη στάση και τη φιλοσοφία σου για τη ζωή. 

Το μεγαλείο αυτών των καταστάσεων αποτυπώνεται με τον πιο εύστοχο τρόπο σε αυτό το μικρό βίντεο και μας δείχνει πως ίσως τελικά αυτό είναι και το «θαύμα της ζωής». Ότι κανένα λεπτό δεν είναι ανούσιο είτε κάνεις κάτι σπουδαίο είτε κάνεις απλώς αυτό που νιώθεις. Δίνει αξία σε αυτό που ζούμε, στις καθημερινές στιγμές μας και μας «μαθαίνει» να απολαμβάνουμε τις μικρές χαρές, τη δημιουργικότητα και το μοίρασμα της αγάπης.

Ένα μεγάλο μπράβο στην ελληνική αυτή παραγωγή που μας θύμισε ότι -ακόμη και εν καιρώ κρίσης- μπορούν να γίνονται πραγματικά θαυμάσιες δουλειές και που άγγιξε τόσο πολύ κόσμο με την απλότητα, την ειλικρίνεια και το συναίσθημά της.

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.