ΑΓΟΡΑΚύριε αρχισυντάκτη μου, δεν είναι αυτό που νομίζετε… Μια FIX Άνευ ήταν!

Κύριε αρχισυντάκτη μου, δεν είναι αυτό που νομίζετε… Μια FIX Άνευ ήταν!

Μία από τις αδικίες της ζωής είναι να θες να πιεις μπύρα στο γραφείο και να μην μπορείς. Όχι πια όμως!

Ζέστη, δουλειά, γραφείο… Η κούραση είναι περισσότερη το καλοκαίρι ή φταίει που αποζητάμε περισσότερη ξεκούραση ένεκα των καθιερωμένων διακοπών; Χωρίς τα deadlines, λένε, δεν έχει τόσο ενδιαφέρον η ζωή και πάντα τρέχεις να τα προλάβεις όλα τελευταία στιγμή και πατάς το κουμπί ένα δευτερόλεπτο πριν λήξει η προθεσμία. Κλασικά και εικονογραφημένα. Η αλήθεια είναι πως δεν χωρούν δικαιολογίες. Αλλά δεν σταματάς να αναρωτιέσαι… Γιατί δεν αλλάζει ποτέ αυτό το κακό συνήθειο; Το καλό τουλάχιστον είναι πως πάντα τα καταφέρνεις, έστω και λαχανιασμένα, με το άγχος ψηλότερο απ’ το μπόι σου, να ολοκληρώνεις εκείνο το project που εξ αρχής δεν ήθελες καν να αναλάβεις. Εδώ είσαι κι εδώ είμαι, ενώπιος ενωπίω. 

Και τώρα; Δεν θες να το γιορτάσεις που για άλλη μια φορά ήσουν μια κιουρία και παρέδωσες στην ώρα σου, ενώ παράλληλα περιμένεις τα συχαρίκια από τ’ αφεντικό και τους ανώτερούς σου για την ε-ξαι-ρε-τι-κή δουλειά που έκανες; Ωραία, χαίρομαι που συμφωνούμε. Σκέφτεσαι όμως το αλκοόλ κι ότι μπορεί να περιορίσει την οξύτητά σου τις επόμενες ώρες στη δουλειά. Το καταλαβαίνω απόλυτα. Γι’ αυτό όμως βρήκα την λύση! Η νέα FIX Άνευ, χωρίς αλκοόλ, με πλούσια και αυθεντική γεύση μπύρας, σε δροσίζει αμέσως,  …άνευ περιορισμών, ακόμα και στο γραφείο, εν ώρα υπηρεσίας!

Κακό πράγμα οι περιορισμοί. Γιατί λοιπόν να μην ενδώσουμε σε αυτό το υπέροχο πράγμα που λέγεται μπύρα και τόσο θέλουμε να πιούμε για να δροσιστούμε και να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στον εαυτό μας; Δεν υπάρχει πιο άμεση επιβράβευση των κόπων σου από τη μπύρα, μετά από ένα κοπιαστικό project. Έτσι, τώρα που πληκτρολογώ αυτές τις γραμμές, έχω δίπλα μου μια FIX Άνευ και την σιγοπίνω (αργά-αργά για να μην τελειώσει). Να μην θυμηθώ που παλιότερα, όταν έπινα μπύρες στο γραφείο, ο αρχισυντάκτης μου με στραβοκοίταζε. Νόμιζε, λέει, ότι η μπύρα μας κάνει λιγότερο παραγωγικούς. Άκου τώρα… Μα καλά, δεν του είχε πει κανείς ότι η μπύρα χαρίζει διαύγεια; 

Τώρα όμως, με τη FIX Άνευ δεν μπορεί να πει και κουβέντα. «Μα δεν έχει αλκοόλ, κύριε αρχισυντάκτα μου», την έχω έτοιμη την απάντηση από τώρα για περίπτωση ανάγκης. Αχ και είναι τόσο δροσιστική… Αφού βρήκαμε την εναλλακτική πρόταση αυθεντικής μπύρας, δεν μας πιάνει τίποτα. Άνευ αλκοόλ, άνευ περιορισμών για απόλαυση άνευ προηγουμένου.

Στην υγειά του αρχισυντάκτη μου (και όλων εσάς φυσικά)!

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.