ΑΓΟΡΑSurf, SUP και beach life στη Βουλιαγμένη!

Surf, SUP και beach life στη Βουλιαγμένη!

ΒΙΝΤΕΟ: Μια παρέα Αθηναίων χάρηκε τον ήλιο και τη θάλασσα παρέα με την αγαπημένη της μπύρα και αναφώνησε “This Is Living”.
Βίντεο: Δημήτρης Κουλελής

Όλες εκείνες τις στιγμές που βρισκόμαστε έξω από το σπίτι, παρέα με τους αγαπημένους μας φίλους, απολαμβάνοντας τον ήλιο, τη θάλασσα και την άμμο μαζί με μια παγωμένη μπύρα μας βοηθούν να αποσυνδεθούμε από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να χαλαρώσουμε, συμφωνείτε;

Επειδή η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση είναι σίγουρα «Ναι», η Corona φροντίζει ώστε να κάνει ακόμα πιο ξένοιαστο το φετινό μας καλοκαίρι, παρουσιάζοντας την παγκόσμια καμπάνια “This is living”.

Τι είναι το “This Is Living”; Σύμφωνα με όσα έζησε η Popaganda ένα ηλιόλουστο απόγευμα σε μια παραλία πρόκειται για μια φιλοσοφία ζωής που σχετίζεται άμεσα με για την εποχή που διανύουμε. Παρέα με την αγαπημένη μας Corona καταλάβαμε πως το καλοκαίρι δεν χρειάζεται να έχεις πολλά για να νιώθεις πως έχεις τα πάντα, είναι ακριβώς η έκφραση του συναισθήματος όταν είσαι κάπου που αγαπάς, με τα πόδια στην άμμο, καλούς φίλους και μια παγωμένη Corona στο χέρι.

Πριν λίγες εβδομάδες μια παρέα Αθηναίων έφτασε με το ρετρό βανάκι της Corona μέχρι την παραλία της Βουλιαγμένης. Εκεί, με τη βοήθεια ενός έμπειρου εκπαιδευτή από το KYMA surf school, οι επίδοξοι surfers παρακολούθησαν μάθημα surf και έπαιξαν με το SUP δοκιμάζοντας να ισορροπήσουν στην σανίδα τους.

Αφού είχαν απολαύσει την θάλασσα με έναν διαφορετικό τρόπο από ό,τι συνηθίζουν και νιώθοντας για λίγο σαν τα μεγάλα ονόματα του surf που αντιπροσωπεύουν με τον καλύτερο τρόπο την κοσμοθεωρία της αγαπημένης τους μπύρας, μαζεύτηκαν πάλι όλοι μαζί στη στεριά προκειμένου να ξεκουραστούν και να απολαύσουν παγωμένες Corona.

Ακόμα όμως και αν γνωρίζετε πως να ισορροπήσετε πάνω σε μια σανίδα δαμάζοντας τα κύματα, παρέα με τους φίλους σας ένα ηλιόλουστο απόγευμα, είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε την ομάδα Corona στα Sunset Parties των top beach bars του καλοκαιριού και να κερδίσετε επιτόπου μοναδικά καλοκαιρινά δώρα απολαμβάνοντας την αγαπημένη σας μπύρα! Μπείτε στο Facebook προφίλ της Corona και δείτε σε ποια beach bar μπορείτε να ζήσετε τα Corona Sunsets.

Ακολουθήστε τη Corona στο Facebook.
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ INBOX ΣΟΥ
Διαβάζοντας την POPAGANDA αποδέχεστε την χρήση cookies.