Εκατοντάδες «αλεπούδες» έχουν γεμίσει όλα τα πιθανά σημεία στο κέντρο της πόλης. Ζογκλέρ κάνουν τα κόλπα τους, tattoo artists βουτάνε στο μελάνι, τα ποδήλατα βγαίνουν στους δρόμους και graffiti men γεμίζουν τους τοίχους με τολμηρά και πρωτότυπα έργα! Μια αλεπού είναι πίσω από όλα αυτά! Είναι πανέξυπνη και νυχτοπερπατάει. Μήπως την πήρε το μάτι σας στους δρόμους της Αθήνας; Ποιά να είναι άραγε και τι να κρύβεται πίσω από όλα αυτά τα urban acts και το απίστευτο street party που έρχεται;

Ως υπόδειγμα πονηριάς και στρατηγικής καταφέρνει πολύ καλά να τραβάει την προσοχή όλων των Αθηναίων και να έχει εξάψει την περιέργειά μας! Αν θέλετε κι εσείς να λύσετε το μυστήριο και να διερευνήσετε τα στοιχεία, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα ίχνη που αφήνει η έξυπνη και υπερ-cool αλεπού στο πέρασμά της. Η αλεπού κυκλοφορεί ανάμεσά μας και εμείς την αναζητούμε. 

Από την ώρα που πέφτει ο ήλιος μέχρι να ανέβει ξανά ψηλά στον ουρανό και να φωτίσει τους δρόμους της Αθήνας, η αλεπού κάνει την εμφάνισή της. Ξέρει τα στέκια της πόλης καλύτερα από τον καθένα και επιλέγει τα πιο ψαγμένα κι ιδιαίτερα μέρη. Η παιχνιδιάρα αλώπηξ μας λατρεύει να παίζει μαζί μας και να ανακαλύπτει οτιδήποτε βρίσκει μπροστά της. Δεν είναι μια σαν όλες τις άλλες. Είναι η πιο alternative αλεπού που υπάρχει κι έχει ήδη παρασύσει κι εμάς στις εξερευνήσεις της. 

Η φάση είναι underground και η αλεπού ήρθε για να μείνει. Οπότε έχετε το νου σας. Τα ίχνη της υπάρχουν παντού… Αν σκάτε από περιέργεια και θέλετε να μάθετε άμεσα ποιά είναι αυτή η περίφημη αλεπού για την οποία μιλάει όλος ο κόσμος, μάθαμε ότι την Παρασκευή 9 Ιουνίου στις 21.00, η οδός Πρωτογένους στου Ψυρρή (αριθμός 10) θα κλείσει και θα γεμίσει με αλεπούδες.

Το μυστήριο του τι κάνει η αλεπού στην Αθήνα θα λυθεί στο Τρανζίστορ, στο καλύτερο street party της πόλης. Όλοι θα είναι εκεί! Από τους jogglers του Circus Dayz,  τους tattoo artists από το Dark Side Tattoo και τους bike couriers της Bondex couriers, μέχρι τους graffiti men και όλο τον καλό τον κόσμο. Μένει μόνο να ακολουθήσετε τα σημάδια!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΕΠΟΥ #FOLLOWTHEFOX