Στα γρήγορα: Δεύτερος δίσκος για το project των Tim Presley (White Fence, The Fall, Ty Segall μεταξύ άλλων) και της Cate Le Bon στην Drag City που ηχογραφήθηκε στο Saint-Hippolyte-du-Fort (μάθατε και για το όνομα του δίσκου) στη Νότια Γαλλία.

Την ακούσαμε: Lo-fi ελαφρώς ψυχεδελική 60s pop που μπορεί και να θυμίσει Magnetic Fields (“Greasing Up”). Απογυμνωμένο post punk που ακούγεται σαν να «έσκασε» το 1978 αλλά αρκετά «παράφωνο» και παράδοξο ώστε να το πεις και avant garde (“Real Outside”). Μια ζύμωση στις κιθάρες σε όλο το δίσκο που δημιουργεί μία ζαλισμένη συσχέτιση με τους Talking Heads και για την οποία δε σιγουρεύεσαι παρά στο “Leave the Lights On”. Οι DRINKS επιχειρούν ένα…ηχητικό cocktail με αρκετά έντονες και ενδιαφέρουσες γεύσεις που όμως τελικά μοιάζει να εξυπηρετεί περισσότερο αυτό που είπαν και οι ίδιοι: «ένα album φτιαγμένο από τον έναν για τον άλλο, που δεν σπάει τη φούσκα».

Τρέξε μακριά: Ποιοί είναι οι Pere Ubu;

Τ’ είπες τώρα; «Ένα αρκετά παράξενο album, αλλά απορροφητικό και έξυπνο, που γίνεται όλο και πιο περίεργο καθώς προχωράει». –The Guardian

Να τ’ αφήσω; 72/100 –Metacritic

https://www.youtube.com/watch?v=V87KEg_J3hg