Στα γρήγορα: Τρίτο album για το καναδικό dance punk ντουέτο που από Death From Above 1979 έγιναν σκέτο Death From Above και από εκεί που μεταξύ πρώτου και δεύτερου album χρειάστηκε να περάσει μία δεκαετία, κυκλοφορούν την τρίτη δισκογραφική δουλειά τους τρία χρόνια μετά το Physical World.

Την ακούσαμε: Δέκα κομμάτια με «χαρντοροκάδικα» κιθαριστικά μέρη, πανκίζουσα ενέργεια και μεγαλόπνοα ρεφρέν με μάλλον μέτριο αποτέλεσμα: από το επιβλητικό ρεφρέν του opening track “Nomad” μέχρι το γκρουβάτο και μάλλον πιο αξιομνημόνευτο κομμάτι του δίσκου “Freeze Me” και από το “Never Swim Alone” που μοιάζει σαν να ξεπήδησε από τα sessions του Οne Hot Minute των Red Hot Chili Peppers μέχρι το ομώνυμο track που θα μπορούσε να είναι κάποιο ξεχασμένο κομμάτι των Kasabian, αυτό που περισσότερο ακούς είναι ένα album με καλογυαλισμένη παραγωγή και στρογγυλεμένα ρεφρέν που μάλλον εν τέλη ακούγεται λίγο παρωχημένο και άνευρο.

Τρέξε μακριά: Αν δεν είσαι από αυτούς που εύχονται κάθε χρόνο να ξαναέρθουν οι Kasabian στο Ejekt.

Τ’ είπες τώρα; «Στο Outrage! Is Now συμπληρώνουν τα πολλαπλά επίπεδα που είχαν αγγίξει στο προηγούμενο album τους: μεγαλύτερη αντανάκλαση, περισσότερο funk, μεγαλύτερο φινίρισμα στην παραγωγή, πιο πιασάρικο.» –Pitchfork

Να τ’ αφήσω; 66/100 –Metacritic

https://www.youtube.com/watch?v=sdQqgVzex_w